Kan een soa over het hoofd gezien worden?

Online ZorgZus
 • #1

  Na afgelopen jaar dom en dronken op een feest onveilige seks te hebben gehad met een jongen, heb ik mij daarna tweemaal laten testen (negatief), los van waterige (maar wel slijmerige) witgele afscheiding had ik nergens last van. Meerdere malen voor langs de dokter geweest, wisten het niet, dus gaven een schimmelkuur. Opgelost.

  Nu heb ik een tijdje een relatie en heb afgelopen maanden ineens vaak lage buikpijn/pijn bij het plassen. Hij heeft maar een vriendinnetje voor mij gehad (allebei hun eerste keer), los van een scharrel waar hij 2/3 maal veilige seks mee heeft gehad. Nu vraag ik mij dus af?

  - Kan ik wel iets onder de leden hebben van mijn domme actie afgelopen jaar? Hiv?
  - kan ik een soa zijn opgelopen door mijn vriend?
  - zou het door stress kunnen komen aangezien ik ook slecht naar het toilet kan (ontlasting, dus de buikpijn. Kan het wel maar het is heel hard en donker. Ik eet overigens meestal ongezonde dingen. Ook geen vezels) omdat ik na 3 jaar weer naar school ga over 2 weken. Ik wilde eerst heel graag en nu niet meer. Angst.
  - zou het komen doordat ik soms op de wc een plasje terugtrek? Ooit gelezen dat dit pijn in de onderbuik/blaas kan veroorzaken.

  Reageer
  #2

  Van plasjes terugtrekken kun je blaasontstekingen krijgen. Ga dus wel naar de huisarts laat je urine op een urineweginfectie controleren

  Reageer
Reageer op: Kan een soa over het hoofd gezien worden?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief