HIV?

Online ZorgZus
 • #1

  Hey 2 weken geleden heb ik onveilige seks gehad met een jongen, en nu ben ik 24/7 moe en energieloos en heel snel buitenadem en duizelig als ik te lang sta. ook had ik eventjes last van pijn achter mijn ogen. ik heb ook 0.0 eetlust en heb soms last van oorsuizen ineens heel hard, dan hoor ik ook bijna niks anders meer. ik heb bloedgeprikt toen ik nog geen hiv verdacht en daar dus niks over zei en toen vonden ze alleen een verhoogde ontstekingswaarde maar ze zouden op die test toch nooit hiv kunnen zien. ook heb ik moeite met slapen. de jongen waarmee ik seks heb gehad had voor mij een vaste partner waarmee hij onveilig seks had en die heeft zich laten testen en is negatief voor hiv. kan het zijn dat ik hiv heb? ik ben soms ook heel rillerig en ik heb last van mijn nek.

  Reageer
  #2

  Dat de ex-vaste partner zich heeft laten testen zegt natuurlijk helemaal niks.
  Griep en Corona lijken meer voor de hand liggend met de klachten die je beschrijft

  Reageer
  #3

  ik ben voor corona negatief getest en ik bedoelde dat die parter nadat ze seks hadden negatief is getest dus ik dacht misschien betekent dat dat ze het beide niet hebben. griep is het niet want ik ben niet verkouden en griep voelt anders wat ik nu voel heb ik nog nooit megemaakt. maar jij denkt niet dat het HIV is?

  Reageer
  #4

  Oh vergeten te zeggen er is ook bloedarmoede geconstateerd

  Reageer
  #5

  Dat testen van andere mensen en wat ze daarover zeggen, moet je maar niet zo serieus nemen. Degene waar je seks mee had , zou dan getest moeten zijn en zelfs dan is dat geen garantie. Ik kan vandaag laten testen en dan heb ik dus een negatie test, en dan morgen HIV oplopen en enkele dagen daarna iemand besmetten.
  Je zou naar de huisarts kunnen gaan om een RNA test te laten doen. Als je klachten door HIV zouden zijn veroorzaakt, komt er een positieve test.
  Maar als je dus bloedarmoede hebt dan zijn je klachten dus helemaal niet zo vreemd. Ze passen dus wel bij bloedarmoede

  Reageer
  #6

  Oke maar bloedarmoede is toch een symptoom van HIV? (Misschien moet ik niet alles geloven hoor maar hier staat dat)

   

  https://www.uva.nl/content/evenementen/promoties/201/06/de-relatie-tussen-bloedarmoede-en-hiv-gerelateerde-tbc.html?page=7&pageSize=200&origin=2nv0J8ENRqqjIvPLivrRag&cb

  Reageer
  #7

  Als je wat leest moet je het wel goed lezen dus in de goede context

  Dat gaat dus over bloedarmoede en hiv-gerelateerde tbc

  Reageer
  #8

  oke sorry ik heb moeite met lezen haha. dat stelt me meer gerust dus het zal waarschijnlijk geen hiv zijn?

   

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik denk het niet hoor.

  Reageer
  #10

  Bedankt!

  Reageer
Reageer op: HIV?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief