Brandend gezicht

  • #1

    Hallo
    3 april ben ik bij een schoonheidsspecialiste geweest voor een normale reinigingsbehandeling van mijn gezicht. Gescrubt en de nodige maskers aangebracht met uit eindelijke een infrarood lamp voor de ontspanning.

    De dagen na de behandeling met name in de nacht werd ik wakker met brandende junkbeenderen/wangen. Je zag lichtelijke roodheid in mijn gezicht maar meer niet, geen uitslag niks. Ik kon amper slapen waardoor de arts een prednison kuur had voorschreven voor een eventuele ontsteking in mijn gezicht. Dit ging gepaard met een allergietablet. Uit eindelijk heeft dit niks geholpen want ik zit er nog steeds mee in de nacht. Ik ben doorgestuurd naar een dermatoloog die aangaf dat in de nacht de tempratuur niveau schommelt en hierdoor mijn bloedvaatjes in het gezicht verwijden. Dit kon wel even duren, aldus de dermatoloog. Ik ben nu al bijna drie weken verder en als ik in de nacht drie uur haal is een wonder. Hoe zou dit komen dat ik er zo op gereageerd heb, en gaat dit eigenlijk nog wel weg. Ik las dat de huid minimaal een maand nodig heeft om te herstellen maar geld dit ook voor de bloedvaatjes? Ben een beetje radeloos op het moment. Ik zit in mijn examen jaar en heb amper slaap. Ik ben 24 jaar en wil nu niet al meteen aan de slaapmedicatie beginnen. Is er iemand die dit bekend voor komt? En of er eventuele andere oplossingen zijn voor dit te verlichten. ( huid voelt tevens warm aan bij de wangen in de nacht, voorhoofd en kin zijn gewoon koud). Ik ga nu eigenlijk al met angstgevoelens slapen omdat ik toch weet dat ik wakker word van de klacht. Hopend op een antwoord.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Brandend gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief