Ineens sneurken /night terrors

 • #1

  Beste,

  Ik maak mij een beetje zorgen om mijn vriend, we zijn al ruim 7 jaar samen maar sinds een week of 3 sneurkt hij ineens. Hij is door de coronacrisis misschien wel een kilo of 3 aangekomen maar nog steeds met 1,80m ongeveer 76 kg dus ik denk niet dat dat het probleem kan zijn..

  Ook had hij 2 weken terug even een stressvolle periode waardoor hij night terrors kreeg.. wilde zelfs met vrienden geen horror meer kijken terwijl we dit altijd doen.

  Zelf zegt hij dus dat er niks aan de hand is maar ik vind het vreemd.

  p.s. een week of 8 geleden had hij ook ineens buikgriep, kan gebeuren, maar ik had hem in die 7 jaar nog nooit zien braken. En toen ineens 3 weken terug weer een keer braken (zelf zegt ie door het glas wiskey maar na 1 glas wiskey wordt je normaal niet ziek) & ongeveer 3 maanden terug had hij extreme buikpijn/opstipatie waarvoor hij movicolon moest innemen..

  Door de MDL klachten en het sneurken samen maak ik mij gewoon wat zorgen, omdat hij normaal 'nooit' iets heeft.. Heeft iemand ideeen waar het vandaan kan komen?

  Reageer
  #2

  Niet echt een idee maar hij zou een natuurgenezer kunnen raadplegen, die kijkt naar het hele plaatje, zoals voedingspatroon, darmflora  en tekorten aan voedingsstoffen.

  Ook zonder overgewicht kan je insulineresistentie hebben. Alcoholgebruik doet dat natuurlijk geen goed. Door de snelle suikers krijg je een schommelende bloedsuikerspiegel en insulinepieken. Middelen als movicolon zijn kunstmatige vezels met kunstmatige zoetstof, wat je lichaam geen goed doet. Denk voor de stoelgang vooral ook aan oplosbare vezels, zoals psyllium en inuline en de juiste voedingsstoffen. Onder andere magnesium en vitamine B zijn belangrijk.

  Reageer
Reageer op: Ineens sneurken /night terrors
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief