Wat doe ik hiertegen?

 • #1

  Ik ben een vrouw van 25 jaar oud en zit met een probleem: telkens wanneer ik alleen slaap wordt ik 2à3 keer per nacht wakker en zie ik (enge) dingen die er niet zijn. Ik schrik dan heel heftig en doe altijd meteen mijn nachtlampjes je aan. Wat mij voornamelijk stoort is dat ik hierna een uur de tijd moet nemen om te bekomen. Omdat ik dan zó hard schrik word ik extreem misselijk, ik zou bijna over m’n nek gaan dan. Mijn darmen slaan ook volledig op hol. Ik begin helemaal te rillen van de angst en ik zweet ... liters. Wat kan ik hiertegen doen, tegen die fysieke klachten na een angstaanval? En hoe zou je dit kunnen verklaren dat ik wanneer ik alleen slaap steeds enge dingen zie?

  Reageer
  #2

  Je zou hiermee naar een psycholoog kunnen gaan. Dan samen proberen te achterhalen wat de oorzaak is. Vervolgens dan kijken wat te doen

  Reageer
  #3

  's Nachts beter geen licht aan en als je toch licht aan doet beter rood licht of eventueel gedempt licht.

  Zou in elk geval zorgen voor volwaardige voeding. Misschien een paar voedingssupplementen ter ondersteuning van je zenuwstelsel. Vraag hierbij advies. Daarnaast kan je denken aan middelen als bloesemremedies. Die werken op emotionele situaties. Heb zelf een sleep well blue light. Is een klein lampje dat helpt tegen negativiteit en aardstralen en kan helpen om rustiger te slapen.

  Reageer
Reageer op: Wat doe ik hiertegen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief