Schreeuwend wakker worden

  • #1

    Hoi, ik (M21) heb vorige nacht iets meegemaakt wat ik nog niet eerder heb gehad.
    Het komt er op neer dat ik een halfuur nadat ik in slaap viel, wakker werd na een nachtmerrie (het voelde geen eens als een nachtmerrie, meer alsof ik in mijn eigen bed lag waarbij een vrouw naast mijn bed stond). Beetje een horror scenario dus, en ik schreeuwde het hele huis wakker.

    Nu is dit best verstorend voor me aangezien, buiten dat het een hele enge ervaring was, ik bang ben dat ik weer een keer ga schreeuwen. Zou iemand weten of er enige relatie is met iets als dit, en waarom ik dit ervaar een halfuur na slapen (dus in een lichte slaap) en niet in bijv. de rem-slaap waar normaal dromen zijn.

    Dankuwel. Fijne dag

    Reageer
    #2

    Ik wil hier aan toevoegen dat:

    1. Ik al lange tijd last heb van hoofdpijn (terwijl ik geen stress oid ervaar). Weet niet of dit in verband kan staan met nachtmerries/onrustig slapen.

    2.  Ik ken het verschijnsel slaapverlamming, maar hierbij hoor ik vaak dat er wel geschreeuwd wordt, maar er geen geluid uit de keel komt, terwijl ik daadwerkelijk heel hard heb lopen schreeuwen.

     

    Gr Dd

    Reageer
Reageer op: Schreeuwend wakker worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief