Heftig schreeuwen tijdens slaap

 • #1

  In de voorbije 4 maand heb ik 2x iets voorgehad in mijn slaap dat echt schrikken was. De 2de keer was deze nacht.

  De eerste had ik een enge droom waabij ik het gevoel had dat ik vast zat. Ik begon te schreeuwen en mijn kussens in mijn bed ondersteboven te gooien (wist ik niet maar als ik wakker was heb ik het gezien). Ik stond recht en begon te grabbelen in mijn kleren die aan de muur hangen, op zoek naar de lichtschakelaar (dat was ik in mijn droom ook aan het zoeken dus dat is een overlap). Toen werd ik wakker en stond mijn mama in mijn kamer.
  Deze nacht was er geen droom of toch niet dat ik mij kan herinneren. Ik was weer aan het schreeuwen maar zat gewoon op mijn knieën in mijn bed maar was ook wel met mijn kussen aan het gooien allee niet echt gooien maar er zo aan grabbelen. Toen kwam mijn mama weer in mijn kamer en werd ik wakker.’
  Elke keer dat ik dan wakker werd, ben ik gedesoriënteerd en heel verdwaasd en klopt mijn hart heel snel.
  Ik vind dit natuurlijk een beetje eng.
  Ik heb het nog maar 2x gehad in 4 maand en ook in heel mijn leven eigenlijk. Maar weet niet wat het is of van waar het komt.
  Iemand die het herkent?

  Reactie
  #2

  Kan het zijn dat je met spanningen en angsten zit. Dan belangrijk om daar wat aan te doen en zorgen voor voldoende ontspanning. Misschien wat voedingssupplementen die helpen om je lichaam meer in balans te brengen.

  Reactie
Reageer op: Heftig schreeuwen tijdens slaap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief