Sinds kort erge lage rugpijn ter hoogte van stuitje.

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik weet geen raad en hou niet zo van om naar mijn arts te gaan, want daar word ik nooit doorgestuurd en krijgt ik meestal pillen.

    Ik heb sinds 1,5 week, erge last bij mijn stuitje, alleen de rechterkant. Soms verspreidt het zich ook over de hele rechterkant en soms is het minder als ik het beweeg een tijdje. Zitten doet ontzettend pijn en op school (houten stoelen) kan ik geen houding aanhouden. Lopen gaat af en toe moeilijk en de pijn dreunt door in mijn been. Ik ga helemaal trillen dan. Ook kan ik niet ver voorover bukken, dit doet ontzettend pijn. Ik heb het gekregen toen ik ongesteld was, plotseling. Maar daar heeft het vast niks mee te maken.. Mijn moeder heeft erge reuma en heeft atrose. Ook zitten veel rugklachten in onze familie. Ik houd mijn onderrug (stuitje) steeds warm, maar het gaat niet weg. Mijn moeder smeert het vaak in, maar ik merk er niet veel van. Als ik lig, doet het ook nog pijn. Ik lig het liefst nu op mijn rug met een warmte kussen eronder of op mijn buik. Als ik veel beweeg, voel ik tussendoor pijnscheuten maar is het minder dan als ik stil zit..

    Iemand idee wat het is, of kan betekenen..

    Ik hoop op een serieus goed antwoord. Bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen waar je klachten vandaan komen.
    Ik denk dat je toch naar je huisarts moet en daar dus om een verwijzing moet vragen.

    Reageer
Reageer op: Sinds kort erge lage rugpijn ter hoogte van stuitje.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief