Is dit reuma?

  • #1

    Hey ik ben 20 jaar. Heb al heel lang pijn aan mijn rug. Heb hiervoor een aantal foto’s laten nemen en laten naar kijken. Blijkbaar heb ik niks speciaal, maar de pijn is er wel nog steeds. Ik heb ook vaak pijn aan mijn schouders en nek. Soms kraakt het. Rugpijn is vooral onderaan en soms bovenaan. Hierna heb ik pijn beginnen krijgen aan mijn voeten. Aan mijn enkels zeer zelden en dit duurt meestal niet lang. Ik heb een tijd last gehad aan de binnenkant van mijn voeten. Mijn dokter dacht dat ik steunzolen moest hebben, maar net voor ik wou gaan was de pijn weg. Nu heb ik enkel nog aan mijn rechterbovenvoet dat pijn doet. Dit is meestal erger bij het opstaan en gaat bijna helemaal weg bij langdurig bewegen. Ik heb nu ook last van mijn rechterlies vooral als ik snel beweeg. Ik denk dat de pijn erger wordt bij koude. Soms heb ik ook last van pijn in mijn vingers. Deze zwellen geregeld op . Ik weet niet of dit er iets met te maken heeft maar heb ook vaak pijn ter hoogte van mijn ribben aan de zijkant. Ik heb vaak constipatie terwijl ik er alles aandoe om dit niet te krijgen. Ik weet niet meer wat te doen. Niemand begrijpt me en denkt dat ik zaag. Maar de pijn is altijd wel ergens aanwezig. Soms denk ik ook dat ik het mij voorstel. Ik weet het niet meer. Alsvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ik kan er zo helaas ook niets over zeggen. Laat eens een uitgebreid bloedonderzoek doen via de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik heb al een paar keer mijn bloed laten onderzoeken. Er is steeds een ontsteking te zien, maar volgens de dokter niks ergs. Ik heb al een tijdje last van slijm dus hij dacht dat het van dat kwam.

    Reageer
    #4

    Vraag dan een verwijzing voor de reumatoloog als je denkt dat dan aan d orde zou kunnen zijn

    Reageer
    #5

    Zal ik doen. Bedankt.

    Reageer
Reageer op: Is dit reuma?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief