Vraag over voedingssupplementen

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb zelf last van mijn gewrichten door reuma en ik had in een paar forums gezien dat mensen zeggen dat voedingssupplementen je kunnen helpen als een alternatief medicijn om je lichaam weer op te bouwen, maar ik vroeg me dus af of dit ook echt zo is en niet dat als ik het zou kopen dat het helemaal niet zou werken. En als het wel zo is is er dan ook een goed merk dat hierbij kan helpen?

    Reageer
    #2

    Als je klachten hebt is het het beste om bij de basis te beginnen. Zoals voeding. Bij reuma speelt verzuring van je lichaam een rol. Vlees en vooral suiker werken zuurvormend; de meeste groenten werken basisch. Daarnaast kunnen er voedingsovergevoeligheden spelen.

    Verder kunnen supplementen als magnesium en vitamine B en D en omega 3 helpen. Omega 3 werkt ontstekingsremmend in je lichaam. Gebruik zelf Colon Clean, wat goed is voor de stoelgang maar ook de ph-waarde in je lichaam helpt te verbeteren. Je zou een en ander kunnen uitzoeken op sites als natuurdiƫtisten.nl Of een natuurgenezer advies vragen.

    Reageer
Reageer op: Vraag over voedingssupplementen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief