Voedingssupplement

  • #1

    Zou een voedingssupplement als saffraan kunnen helpen bij een algeheel gevoel van stress??

    Reageer
    #2

    Ik betwijfel het ten zeerste.

    Reageer
    #3

    Waar is het wel goed voor?

    Reageer
    #4

    Om eten een mooie geel/oranje kleur te geven

    Reageer
    #5

    Oh nee joh...ja het kan ook in eten doen maar drogist verkoopt het kruid als geneesmiddel...zal niet voor niks zijn..vriend van me neemt het voor zijn somberheid...zoals je ook st janskruid hebt...kurkuna bijv is ook voor het eten maar heeft ook geneeskundige eigenschappen snap je?

    Reageer
    #6

    Het kan aanvullend werken. Wel begint het bij de basis. Zoals een evenwichtig voedingspatroon met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Daarnaast kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen je gezondheid te ondersteunen en minder stressgevoelig te zijn. Denk aan stoffen als magnesium, vitamine B, C en D en omega 3. Dan kan je daarna nog denken aan aanvullende middelen. Ken de werking van saffraan niet. Gebruik zelf onder andere 5htp. Ook theanine kan ontspannend werken. Natuurlijk ook zorgen voor voldoende lichaamsbeweging en rust en proberen dingen te relativeren.

    Reageer
    #7

    Dan je wel Catootje voor de helder uitleg!

    Ja dat gezond eten doe ik al wel en ik neem magnesium en vitamine d, eet verder gezond, beweeg elke dag voldoende maar ervaar wel enige onrust door eea...ik kreeg hierbij de tip van iemand om saffraan te gebruiken. Theanine heb ik al weleens geprobeerd maar dat haalt bij mij niks uit helaas..

    Zie het ook niet zitten om 'gewone medicatie' te gebruiken maar heb soms het gevoel dat ik overloop in mijn koppie.

     

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zo he Tandor dat zijn veel eigenschappen!! Zouden die nou echt allemaal waar zijn?!

    Reageer
    #10

    Ik zou het niet durven zeggen. Echt wetenschappelijk onderzoek is er nooit naar gedaan

    Reageer
    #11

    Is niemand hier wakker?

    Saffraan wordt ook wel het rode goud genoemd, omdat het per gewicht ongeveer net zoveel kost als goud. Zo rond d 35.000 euro per kilo. We hebben het hier over een extreem duur kruid. Het doet niets meer of minder dan zout, peper of wat voor ander kruid dan ook: je eten lekker maken.
    Om het als geneeskrachtig voedingssupplement aan te prijzen is bijna misdadig. De kans dat je extreem weinig van het kruid krijgt of misschien wel een hoop nep-saffraan is enorm. Het is immers in gewicht net zo duur als goud en daarmee ook net zo interessant om je op te lichten, het na te maken etc.

    Dat saffraan stress zou kunnen verhelpen is net zo'n sprookje als dat gemalen hoorns van neushoorns je potentie zullen verhogen. Get real. Geloof niet in sprookjes en wondermiddeltjes en vertrouw op clinisch bewezen en door-en-door geteste medicatie. Dit is een medisch forum, geen sprookjes-forum.

    Reageer
    #12

    Nou zeg Peter, dat zeg je wel heel stellig! Het feit dat kruiden niet zouden kunnen werken is onzin...Ken je het bekende sint janskruid? Veel mensen hebben daar baat bij...En...je zegt dat het heel duur is, in verhouding misschien wel maar mensen gooien het ook gewoon door het eten dus heel extreem duur zal het niet zijn. Als iemand dit zou willen gebruiken dan is dat hun eigen keuze toch....proberen kan altijd...

    Aan de ene kant zeg je ook dat het waarschijnlijk een lage dosis betreft of een nep vorm maar daarmee zeg je eigenlijk dat het in hogere dosissen wel iets kan doen..

     

    Hoe dan ook...laat iedereen vrij in de keuze en begin niet over sprookjes oid....Jij hebt ook niet alle kennis in pacht.

    Reageer
Reageer op: Voedingssupplement


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief