Brandende pijn in knieën en soms enkels

  • #1

    Beste allemaal,

    Toen ik een jaar of 15 was kreeg ik af en toe een brandende pijn in mijn knie gewrichten, bijna altijd beide knieën tegelijk, het kwam savonds opzetten als ik stil zat en meestal was het de volgende ochtend weg.

    mijn vader zei toen dat het groeipijn was en ik had er maar af en toe last van dus ik dacht er niet veel van. Het is altijd zo geweest tot het laatste half jaar, ik ben nu 21 en ik heb nu veel vaker diezelfde pijn in mijn knieën, af en toe ook in mijn enkels, het voelt ook alsof ze gloeien maar ze zijn niet echt gezwollen of rood.

    Ik ben de laatste 2 jaar ook heel moe, als het kan doe ik smiddags een dutje. Als ik een rustige dag heb en weinig loop heb ik er eigenlijk nooit last van, dus ik dacht dat het misschien overbelasting was. Maar vorige week besprak ik de klachten met mijn moeder en zij vond het een beetje op reuma lijken, wat denken jullie?

    De reden dat ik nog niet direct naar de huisarts ga is dat ik eigenlijk bang ben om de diagnose reuma te krijgen of juist geen diagnose..

    Liefs Maaike

    Reageer
    #2

    Ga nou maar eens met de klachten naar de huisarts en laat een bloedonderzoek doen. Met niet gaan en bang zijn, kom je niet van je klachten af.

    Reageer
Reageer op: Brandende pijn in knieën en soms enkels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief