Mijn vriend is vies van seks behalve het neuken

 • #1

  Na bijna 2 jaar in een up/down relatie te zitten heb ik het gisteren verbroken met mijn vriend.
  Kotsbeu ben ik het.
  Hij is vies van beffen.. Allée is dat niet gewoon zegt hij. Maar zal er ook niet voorgaan om het echt te proberen.
  Strelingen komen zelden voor want lang geduld heeft hij niet. Als ik hem pijp (gewoon likken en spelen met de penis zonder dat hij klaarkomt) en daarna hem wil kussen trekt hij zijn hoofd weg.
  De eerste 2 à 3 maanden kon ik het nog begrijpen. Ik sprak hem erover en vertelde heel open wat ik als vrouw verwachtte. Buiten wild neuken is hij niks gewoon en wilt er ook niets voordoen. Kan iemand mij uitleggen wat er scheelt ?

  Reactie
  #2

  Ik heb het zelfde maar dan anders om

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Ps. Voor de rest is hij wel attent. Doet 100 kms om mij te zien. Maar vandaag devdag heeft hij mij ook nog aan niemand voorgesteld (geen enkel familielid, geen enkele vriend en zelf geen kennis). Zelf op zijn Facebook besta ik niet en kan zelf zijn vriendenkring niet zien.
  Ik denk eerder dat hij niet van mij houdt maar het zelf nog niet beseft.
  Moest de seks nu nog goed zijn.. Dan zou ik nog zeggen, ok.. Seksrelatie en de rest zal wel komen. Maar hij is dus zelf vies van een lekkere sekspartij waar je alles uitprobeert lol.
  Ik geraak er echt niet aan uit.

  Reactie
  #4

  En eat doe jij dan? Voel je je niet gebruikt of niet belangrijk genoeg?

  Reactie
  #5

  Pff ja..

  Ik zit in het zelfde schuitje,

  Mijn vriend toont totaal geen intresse na mij toe tijdens de seks dit is wel iets wat erg hoog bij me zit, ik heb het aantal keer geprobeert er over te hebben helaas viel al die keren bij hem niet goed, de laatste meer vertelde hij ( wat later blijkt uit boosheid dus meneer meende het niet ) dat ik maar naar een ander moet en dat die het bah vindt met mij omdat ik vaak zin heb , sorry ben ook een vrouw met gevoel en lusten , hij meende dit dus niet want heb het later na de ruzie toch met hem over gehad, ik heb meerde keren aangeven dat ik prettig zou vinden dat hij me zoent in me hals , met zn handen over me lichaam streelt en dat die mij gewoon de aandacht geeft hij is niet zo van het bef werk.. wat ik best kan begrijpen ik ben zelf ook nie zn pijp persoontje.. tewijl meneer zegt dat ik er wel goed in ben *bloosbloos* maar goed ik ben dus vaak de gene die moet beginnen ik streel hem en verwen hem met mijn mond en handen ik zie dat hij geniet maar na 2 min moet ik boven op hem en hoppa de neukwerk dit duurt overigens ook maar kort omdat ik te strak ben komt meneer te snel klaar wat zijn woorden ik zelf denk dat door zn verleden komt hij is soms erg lomp met dingen zeggen ook tijdens de ruzies wat ik ook probeer om er over te hebben dat fijn zal zijn dat hij ook mij verwent want ja er is gewoon totaal geen voor of na spel van zijn kant .. maar als je dit verhaal weg denkt hebben wij heel wat overwonnen wij hebben beide een flinke rugzak en veel ruzies gehad toch zijn we al iets meer dan anderhalf jaar samen en houden we echt veel van elkaar dat is het dus niet maar door dat hij zo hard is en soms hardeloos overkomt weet ik niet wat ik moet doen om hem echt duidelijk te maken dat er een middeweg moet komen want als zo door gaat ben ik bang dat ik mijn lusten op iemand anders ga brengen en ik ben echt fel tegen vreemd gaan .. iemand tips voor mij hoe ik toch echt kan duidelijk maken bij hem

  Reactie
  #6

  @Een wanhopige jonge dame. Mannen veranderen niet. Tenzij ze zelf willen. Blijkbaar is hij niet verbonden met zijn hart. Houden van zegt weinig. Zelfs vrouwen die worden mishandeld houden van hun partner. Beter eerst houden van jezelf. Dan heeft een ander minder vat op jouw zwakke plekken. Misschien beter mee stoppen.

  Reactie
Reageer op: Mijn vriend is vies van seks behalve het neuken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief