mijn vriendi vind sexs me mij niks

 • #1

  Hallo, ik heb nu een nieuwe vriendin, lief meisje niks mis mee, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet altijd even goed kan bij benen. Ik ben 25 en zij is net 23 jaar. Zij is ook niet mijn eerste maar waar het over gaat is dit. Zij heeft een enorme drang naar seks, het is nooit eens goed wat ik doe. Als ik zo'n 20 minuten seks heb, dan word mijn penis slapper en lukt het gewoon niet goed meer, maar moet je haar dan horen. Wat moet ik hier mee, uitmaken of doe ik iets verkeerd. Ik heb echt veel verschillende standjes uit geprobeerd. Uitmaken, klinkt ook zo voorbarig, omdat ze verder hartstikke leuk is, kookt voor me, is knap en lief, alleen de seks is niets.

  Reageer
  #2

  Oef dit klinkt wel erg klote......ik was allang vertrokken geloof ik! Als jij echt zo je best doet als je vertelt denk ik dat zij een probleem heeft. Als zij nix voelt van 19 cm, heb ik ook, dan is er met haar echt iets mis. Er zijn meer leuke knappe lieve meisjes die ook lkkr kunnen koken:-) Vind jij het eigenlijk wel lekker om haar te neuken? Pijpt ze je ook goed en diep? Kom je wel klaar met haar of begint rukken lekkerder en leuker te worden? Als ze nix voelt moet je vragen of je haar eens in haar kontje mag neuken......ik weet niet of je dat ooit gedaan hebt maar dat is echt lekker!! Succes!

  Reageer
  #3

  ik vind dat ze erg respectloos met je omgaat. veel noten op haar zang heeft en zich veel meent. als het niet goed is zou ik zeggen dan rot je maar op. en een grote mond zou ik al helemaal niet van houden. jongen er zijn zooooooooooveel leuke mooie lieve meisjes. als het nu al zo is, wat denk je dat het over een jaar is? ik denk dat aan haar geen eer te behalen valt en waarschijnlijk is ze oversext. misschien moet je voorstellen dat ze een grote neger zoekt! en ik vind 20 min aan 1 stuk neuken best lang hoor.
  ligt niet aan jou. ik zou zeggen kap hiermee hou de eer aan jezelf en laat je niet zo gek maken.
  liefs meggy(28jr)
  ps ik heb ook vaker jongens meegemaak die of heeeel snel klaar waren of dat ik er vrij weinig v voelde. maar het gaat ook om de liefde eromheen he? ik ga hun echt niet ervan beschuldigen. dacht dan altijd volgende keer beter...ja toch?!

  -xxx-

  Reageer
Reageer op: mijn vriendi vind sexs me mij niks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief