Vriend is gesloten/ niet seksueel

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn vriend en ik zijn nu een half jaar samen. Praten over álles.. behalve sex. Hij zegt dat ie dat niet kan. Sowieso nieuw voor mij, exen wilden juist altijd erover praten. Wat we fijn vonden e.d. Hij praat wel heel open over zijn gevoel voor mij. Maar seksueel gezien is het echt een gesloten persoon. Hij zal ook nooit zeggen dat ie mij geil vindt of sexy. Of maakt weinig aanstalten tot sex. De eerste keer sex kreeg ie ook moeilijk een stijve. Voorspel was ook een drama, hij wist niet wat ie moest doen bij mij. Wilde wel degelijk en deed zijn best, ik gaf hem zoveel mogelijk zelfvertrouwen. Maar hij maakte bijv een wond door te hard en droog zijn vingers te gebruiken. Ik heb dit besproken en hij wuifde het weg. Bij de vraag of ie vaker niet stijf wordt zei hij nee en dat het kwam omdat ie nog nooit zo'n mooie vrouw in bed heeft gehad.. lief maar is dat de reden? Sex duurt daarnaast echt letterlijk 10sec. Ook met dezelfde reden. Hij denkt niet aan mijn orgasme. Hij weet niet eens dat ik nog nooit ben klaargekomen want hij vraagt er niet naar. Ik heb dit nog niet gezegd er was al zoveel te zeggen. Maar wel naar gehint. Ook dat ik echt meer passie wil. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Weet echt niet wat te doen. Heb het tig keer aangekaart, hij wuift het weg. Verder is het de ideale relatie maar op deze manier is het snel klaar. Wat is er met hem? Wat doe ik verkeerd?
  Zijn geschiedenis voor mij, 1 lange relatie met een timide vrouw die niet aangaf wat ze wilde. Verder one night stands zonder gevoel. Hij zegt dat is andere sex, die kan hij gewoon nemen. Bij mij is er zoveel gevoel. Ja hallo.. ik wil ook genomen worden om het maar plat te zeggen.
  Oh ja mijn directheid vindt hij niet erg, hij klapt wel dicht maar ik hoef niet te stoppen ermee. Hij heeft het wel nodig zegt ie.
  Maar het verandert niets!
  Ik ben verward en gefrustreerd en moe.

  Reageer
Reageer op: Vriend is gesloten/ niet seksueel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief