Voorvocht zonder opgewonden te zijn

 • #1

  Mijn vriend heeft regelmatig voorvocht in zijn boxershorts zitten. Hij zegt dat hij dat regelmatig heeft zonder opgewonden te zijn of met sex bezig te zijn geweest.
  Is dat normaal? Hij heeft het vaak na het sporten of schoonmaken.

  Reactie
  #2

  Dat zou op zich niet moeten. Voorvocht komt in principe vrij als je opgewonden bent en een erectie hebt (gehad). Soms ook tijdens het ontlasten als er hard moet worden gedrukt.
  Het is natuurlijk de vraag of het voorvocht is...

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Bedankt voor je reactie.

  Het kan ook zonder dat je een erectie hebt lees ik op internet. Maar opwinding moet wel vooraf gaan inderdaad. Het ziet er precies hetzelfde uit als sperma (wit, hard en glimmend, maar dan een paar druppels, dus geen zaadlozing ofzo...

  Het is altijd als ik er niet bij ben, maar hij zegt dat hij dan totaal niet met sex bezig is geweest (helaas in onze sex totaal niet goed...erectieproblemen etc. hij zegt i.v.m. prestatie angst)

  Reactie
  #4

  Als het tijdens het plassen of de ontlasting ontstaan, dan zou dat niet in je boxer moeten zitten, want dat veeg je eerst af natuurlijk....

  Reactie
  #5

  het zou dan nog wat na kunnen druppelen.

  Ik denk dat hij het gênant vindt om te zeggen dat hij tussendoor wel opgewonden raakt. Ofschoon dat natuurlijk onzin is. Het is heel normaal en natuurlijk.....

  Reactie
  #6

  Ja dat zou kunnen..

  Maar ik zat te denken, voorvocht is doorzichtig van kleur, terwijl sperma wit, plakkerig en dik is. Bij hem zijn de plekjes altijd wit en plakkerig. Ik las ook iets over prostaat vloeistof...maar weet niet precies of dat ook kan lekken....

  Reactie
  #7

  Misschien moet je daar helemaal niet op letten en je daar ook niet druk over maken.
  Alle mannen zullen die vlekjes ongetwijfeld herkennen en regelmatig hebben. Het is toch een vrij normaal verschijnsel. Waar doorgaans niks mis mee is.

  Voorvocht is doorzichtig en ook plakkerig. Dat geeft in ondergoed witte vlekjes als het droogt.

  Reactie
  #8

  Dank voor je reactie.

  Ja je hebt gelijk.

  Ik wilde allen weten of je dus als man ook voorvocht kan krijgen zonder opwinding. Een vrouw heeft dat wel regelmatig namelijk...(afscheiding zonder met sex bezig te zijn).
  Ik dacht dat het bij mannen en vrouwen hetzelfde was...

  Omdat hij ook aangaf dat hij dat na een dag werken heeft...

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Zonder opwinding in principe geen voorvocht.
  Als het andere afscheiding is, zou hij beter naar de dokter kunnen gaan.

  Reactie
  #10

  Dank voor al je respons!

  Reactie
  #11

  Ik heb er met mijn vriend over gepraat en hij zegt dat hij aan mij denkt en dan blij wordt , maar niet zozeer met sex bezig is. En dat hij wel een stijve krijgt omdat hij vrolijk en onbewust blijkbaar opgewonden is.

  Ook zegt hij dat hij een paar keer per week een erectie krijgt, gewoon spontaan, zonder met sex bezig te zijn. Hij is 39, ok dacht ik dacht dat alleen pubers dat zo vaak hebben.

  Reactie
  #12

  Dat is dan toch een heel logische reactie en verklaring
  En nee, dat is niet alleen bij pubers zo...

  Reactie
  #13

  Ok bedankt! 🙂

  Reactie
  #14

  Haha je vriend kan het nogal mooi uitleggen. hij word blij van je als hij aan je denkt en krijgt daar een erectie van ,maar de sex is niks en hij wil niet vanwege prestatie angst??

  ik wil je niet teveel ontmoedigen maar dit is gewoon een onzin verhaal van hem. ik heb zelf namelijk ook veel last van voorvocht in mijn boxers en dat komt omdat ik bijna de hele dag aldoor aan sex denk.voorvocht komt er niet zomaar uit maar alleen als je geil bent.en ik ben de 40 al gepasseerd. ik denk dat het een totaal andere reden heeft waarom hij niet meer met jou wil vrijen.

  soms zijn mannen ergens vies van bij een vrouw. zo was ik dat ook bij mijn ex vriendin. vaak zat er een vies luchtje aan mijn penis als we het gedaan hadden of als iik er met mijn vingers aan was geweest rook ik het de hele dag en kreeg het er maar niet af gewassen.waarop ik op afknapte maar durfde dat eigenlijk nooit te zeggen tegen haar .dus wilde ik op een gegeven moment minder sex. maar trok me wel op haar af. want als ik aan haar dacht wond ze me wel op alleen als we het gingen doen en ik rook het weer dan kreeg ik hem niet meer overeind of kwam niet meer klaar.. nu is het al een jaar uit en ik denk nog elke dag aan haar en trek me er nog vaak op af ook. om te zien was ze best lekker en wond ze me op maar om het echt met haar te doen niet dus. en ik ben een man,dus ik kan me voorstellen dat andere mannen dat ook hebben bij vrouwen. nu hoeft dit natuurlijk dezelfde reden bij jullie niet te zijn maar als je als jonge man tegen je vrouw gaat zeggen ik heb prestatie angst en je loopt met een onderbroek vol voorvocht rond dan klopt er toch iets niet.

  Reactie
  #15

  Ik denk dat je het verkeerd begrijpt.
  We hebben veel sex, om de dag of soms wel elke dag, we worden beiden opgewonden van elkaar... dus vandaar dat als we naast elkaar liggen, dit meestal resulteert in sex. Echter zijn we 14 maanden samen en heeft mijn vriend (39) last van prestatie angst. Op het moment dat die angst toeslaat tijdens een vrij partij, dan wordt zijn penis slap.... hierdoor hebben we veel stress en discussies in onze relatie.
  Het heeft in ieder geval niets met geur te maken, want hij vindt mij heerlijk ruiken (wil er ook altijd aan likken)..hij wordt niet stijf als hij mij likt, maar dat komt omdat hij weet dat hij daarna mij moet penetreren en bij die gedachte slaat de angst weer toe.

  Het voorvocht zit soms in zijn boxers...en wat ik dus niet begrijp is dat hij zegt dat hij dan die dag totaal niet met sex bezig is geweest..... het lijkt me sterk dat zonder opwinding ineens voorvocht komt naja...ik ben een vrouw en ik heb ook dagelijks last van vocht verlies...maar dat werkt bij vrouwen anders....

  Hij baalt van zijn prestatie angst...hij zegt dat hij ook amper geile gedachten heeft nog...geen interesse heeft in porno en andere seksuele sites of blaadjes...dus waar dat voorvocht dan vandaan komt weet ik niet... door alleen aan mij te denken? Ik heb nu twee weken bij hem gewoond en nog geen 1 keer voorvocht gezien...

  Reactie
Reageer op: Voorvocht zonder opgewonden te zijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief