Keelontsteking na pijpen

 • #1

  Ik ben een man en heb paar weken geleden een jonge pijpt. Daarna heb ik seks gehad met mijn vriendin en ben in haar klaargekome. Ik heb helemaal een symptomen maar eergisteren ben ik klaar gekome in mijn vriendins mond en nu heeft zij keelontsteking. Ik ben bang dat ik haar een soa heb gegeven. Ik heb al een soa test gepland staan. Is er een kans dat die keelontsteking niet gerelateerd is aan een soa?

  Reactie
  #2

  Een keelontsteking kan natuurlijk spontaan ontstaan.
  Omdat je orale seks hebt gegeven, is het niet erg waarschijnlijk dat je zo een soa hebt overgedragen. Tenzij je je vriendin hebt gebeft.
  Maar toch goed om een soa test te doen voor alle zekerheid

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  We hebben hiervoor seks gehad zonder symptomen. Wat ik raar vind is dat ik helemaal geen symptomen heb en precies de dag na dat ik klaar gekome ben in haar mond dat ze een soort keel ontsteking krijgt die zE nooit eerder gehad heeft.

  Reactie
  #4

  Het kan toeval zijn. Ze krijgt misschien gewoon een keelontsteking. Het heerst

  Reactie
Reageer op: Keelontsteking na pijpen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief