anaal in een relatie

Online ZorgZus
 • #1

  Karen
  Wij zijn een jong koppeltje ,ik22 mijn vriend25 wonen al 5tal maand samen nu.Hebben een goede sexuele relatie met elkaar wel,hebben elke dag goede bevredigde sex met elkaar ook en komen ook beiden altijd klaar wel wat onze relatie goed maakt.Mijn vriend heeft nu al paar maal gevraagd aan mij of ik het toelaat dat hij anale sex mag hebben met mij nu om onze sexrelatie wat uit te breiden,mijn vriend zegt dat hij er klaar voor is wel voor anaal.Ik persoonlijk heb daar weinig behoefte aan wel maar zou het is toelaten mijn vriend het anaal te laten doen om hem is een plezier te doen na altijd maar uit te stellen.
  Stel mij daar toch paar vraagjes over wel eerst???
  Hoort dat bij een goede relatie om over te gaan met anaal ook?
  Kun je daar als meisje ook van genieten en klaarkomen door anale sex te hebben?
  Wat als ik het zou toelaten anaal met mijn vriend als hij gaat klaarkomen?
  Mag ik zijn sperma anaal in mij hebben als hij klaarkomt of beter niet doen?
  Ben bang voor als hij mij vaker anaal mag gebruiken en mijn vriend het leuk gaat vinden dat ik zelf minder van de sex ga genieten en mijn orgasmes gaan uitblijven telkens wel...
  Iemand ervaring met anale sex hier regelmatig???

  Reageer
  #2

  Hoort dat bij een goede relatie om over te gaan met anaal ook?

  Met een goede relatie heeft dit totaal niets te maken.

  Kun je daar als meisje ook van genieten en klaarkomen door anale seks te hebben?

  Nee, met een orgasme heeft dit ook niets te maken. Dat wil overigens niet zeggen dat je het niet lekker zou kunnen vinden. Alleen in pornofilms krijgen actrices een orgasme van anale seks omdat ze daarvoor worden betaald.

  Mag ik zijn sperma anaal in mij hebben als hij klaarkomt of beter niet doen?

  Uitgezonderd in het geval van een eventuele SOA kan dat geen kwaad. Het is echter zeer aan te raden om (speciale) condooms hiervoor te gebruiken.

  Ben bang voor als hij mij vaker anaal mag gebruiken en mijn vriend het leuk gaat vinden dat ik zelf minder van de sex ga genieten en mijn orgasmes gaan uitblijven telkens wel...

  Ik denk dat dat risico erg klein is. als dat wel zo zou zijn, denk ik dat je heel snel naar een andere vriend op zoek moet.

  Anale seks heeft uitsluitend iets te maken met het uitleven van bepaalde fantasieën. De enige die daar "plezier" van heeft en een orgasme krijgt is de man. Er zijn ook nog een paar andere risico's:
  Beschadiging van je sluitspier en de endeldarm. Met infecties of ontstekingen tot gevolg.
  Bacteriële infecties zoals de ecoli bacterie. Ook voor je vriend.

  Binnen een relatie kun je natuurlijk alles een keer uit proberen. Maar het is belangrijk dat je dat beiden goed vindt en vooral niet met tegenzin doet alleen maar omdat je de ander wilt plezieren. Als jullie zouden besluiten om anale seks uit te proberen:
  Gebruik de eerste keer een speciaal condoom en voldoende glijmiddel. zorg ervoor dat je vriend niet meteen helemaal penetreert maar dat rustig en voorzichtig opbouwt. Probeer ervoor te zorgen dat je vooraf hebt ontlast.
  Je anus/endeldarm is anatomisch gebouwd om dingen eruit te duwen. Als je er dus iets instopt begint je endeldarm peristaltische bewegingen te maken om het er weer uit te duwen. Als hij daar te grof mee omgaat beschadigt hij waarschijnlijk je endeldarm. Het is overigens de peristaltische beweging die voor een vernauwing zorgt. Dat is wat mannen in de regel als prettig gevoel ervaren bij anale seks.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ik heb ook een vriendin ,en die wilt graag Anaal,En ik wil dat niet.We hebben het wel eens een paar keer gedaan.Maar ik vind hier niks aan. Echt lekker is het niet als ik dat als man mag zeggen.En ik kreeg ook prostaat ontstekingen ervan.Het is eigenlijk gewoon vies om in een darm te gaan zitten roeren.

  Reageer
  #4

  Even aanvullen sperma kan geen kwaad omdat het er weer uit komt als je een windje moet laten erna dus gauw naar de wc gAan. Je kan je darmen schoonmaken flink persen ervoor of spoelen (douchkraan eraf halen en de slang erin doen) dan pers je alle strot eruit en het is volkomen veilig.

  Reageer
  #5

  Margo,
  Ik vind in een goede relatie dat anaal toch ook wel mag,wij zijn koppel half 20 en staan beiden open wel voor anale sex te hebben.Buiten ons normale dagelijkse sexleven doen wij ook wel aan anale sex,wij vinden het een afwisseling op het gewonne sexleven,vandaar.
  Ik ben nu bijna7 maand zwanger en hebben nu meerdere malen per week anale sex wel omwille dat ik geen diepe vaginale penetraties meer aankan en mijn vriend zijn sperma vaak een branderig gevoel te weeg brengt in mijn vagina.Ik doe het voor mijn vriend wel anaal te hebben vind dat mannen in die periode toch wel ook aan hun trekken mogen komen ook.Ik ondervind geen problemen met anaal nu met mijn zwangerschap .

  Reageer
  #6

  @Tandor loop niet zo negatief te doen. Je hoeft het niet lekker te vinden, of mag je nooit anaal met je partner, is dat het? Ik heb met meerdere vrouwen anale seks gehad en die genoten er enorm van. Het initiatief kwam zelfs van hun. Met mijn huidige vrouw heb ik eigenlijk altijd ook anale seks, ze geeft er zelfs de voorkeur aan en neemt ook het initiatief. Ze laat duidelijk merken dat ze het lekker vindt en komt er erg snel van klaar. Dit weliswaar door een combinatie van vaginaal en anaal stimuleren, bijvoorbeeld als ze bovenop me zit doordat ze met haar clitoris tegen mijn onderbuik aan wrijft.
  Probeer het zelf en laat je niet teveel van de wijs brengen door vriend Tandor.

  Reageer
  #7

  Het is niet negatief. het is gewoon egoistisch om iets van een partner te vragen dat die partner absoluut niet wilt

  Reageer
  #8

  Gewoon eens proberen. Goed ontspannen en veel glijmiddel. Best spannend die eerste keer. Laat je vriend rustig penetreren en geen forse stoten. De penetratie en de "nauwheid" zijn vaak al voldoende dat hij vlug klaar komt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Anaal heeft niets met een goede relatie te maken, ik een goede relatie moet niets.

  Anaal moet je allebei willen, maar jullie zijn nog zo kort samen, er is zoveel te beleven, dat anaal bet nog even kan wachten.

   

  Dat een een vrouw niet van anaal kan genieten, is flauwekul.

  Wij zijn al heel lang samen, en doen ook regelmatig anaal, en het is voor ons allebei bevredigend.

   

  Je moet in het begin wel voorzichtig zijn, dus je niet door een of andere onwetende of onbeschofte, meteen hard laten nemen, dan is waarschijnlijk meteen de lol eraf.

  Reageer
  #10

  Wat een onzin John. Natuurlijk kan een vrouw wel genieten en klaarkomen bij het hebben van anale sex! Bij de anus zit 1 van de G spots tot know! Misschien handig om eerst het één en ander op te zoeken voordat je gaat reageren op vragen. Prutser....

  Reageer
  #11

  De G-spot ofwel het Gräfenberg gebied ook wel Gräfenberg spot, is onderdeel van het clitorale netwerk en zit toch echt in de vagina en niet in de anus. Het is daarnaast ook en controversiële bewering waar nooit enig wetenschappelijk bewijs voor is geleverd dat die zgn G-spot er ook werkelijk is.
  Eerst goed research doen voordat je iemand prutser noemt

  Reageer
  #12

  Me vriend heeft anale seks op mij geforceerd, het deed ongeloofelijk veel pijn en er was veel bloed. Ook zeker 3 á 4 weken erna bleef het pijn doen en vooral bij een bezoek naar het toiler. Na deze ervaring was ik erg verdrietig, vernederd en gekwetst. Daarna heb ik het meerdere malen toegelaten maar niet omdat ik ervan genoot, maar om hem te plezieren en te bevredigen. Ik haal er zelf weinig genot uit en het doet altijd pijn. Op een gegeven moment heb ik aangegeven dat ik er eigenlijk helemaal geen behoefte heb aan anale seks en omdat het ook pijn doet. Ik wil nooit meer anale seks. Ondanks dat ik het meerdere keren heb aangegeven blijft het toch gebeuren en vaak op momenten als we al vaginale seks aan het hebben zijn en ik heel nat en geil ben. Achteraf voel ik me altijd erg slecht. Elke keer geef ik dit aan en ik merk dat het niet alleen fysiek nadelige gevolgen heeft, maar ook mentaal. Ik zou niemand anale seks aanraden. En als je er wel voor kiest wees er open en eerlijk over, probeer eerst speeltjes uit zoals een but plug, zorg ervoor dat je als ontvanger ontspannen bent en er van geniet. Bij ongemak gewoon niet doen!! Het is belangrijk dat er altijd veel glijmiddel gebruikt wordt en wees geduldig en attent.

  Reageer
  #13

  Als je "vriendje " het niet kan laten ondanks dat je dat duidelijk hebt aangegeven, spreken we in Nederland van aanranding of zelf verkrachting als het tegen je wil is. Nog 1 x duidelijk aangeven en als het niet stopt moet je dat vriendje je dumpen. Het is namelijk een grote egoist die om jou dus helemaal niets geeft

  Reageer
  #14

  ik heb mijn ex anaal genomen waRdoor ik ziek ben geworden.

  Reageer
Reageer op: anaal in een relatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief