Hoe is het op den duur voor een man te vrijen met frigide vrouw

Online ZorgZus
  • #1

    Wat ik nou nergens kan vinden is hoe het is voor een man een vrouw te beminnen die frigide is en het gezien de leeftijd, ws wel zal blijven ook.

    Een vriend (60+) van mij (ook 60+!) heeft nl sinds kort een vriendin erbij (ook 60+!) die tijdens haar vorige huwelijk nooit klaar is gekomen, behalve even in het begin rond of voor een geboorte ofzo. Haar man ging veelvuldig vreemd, maar zij bleef bij hem omdat ze van hem hield.

    Zelf heb ik geen moeite met klaarkomen bij die vriend, dus we grappen wel eens dat het een leuk project is voor hem om haar ook eens klaar te krijgen, aangezien hij een goede minnaar is.

    Maar ik vraag me dus af: knapt een man niet op den duur af als er sexueel nooit die final respons van een vrouw komt? Of weet iemand waar ik hier iets meer over te weten kan kom?

    Reageer
Reageer op: Hoe is het op den duur voor een man te vrijen met frigide vrouw


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief