Problemen bij het vrijen

Online ZorgZus
  • #1

    Mijn vriend en ik vrijen ondertussen ongeveer een jaar. Maar helaas wonen we nog allebei bij onze ouders en gaat het dus moeilijk om af en toe te vrijen.
    Helaas heb ik nog altijd pijn bij het vrijen en span ik mij teveel op. Ik heb wel vreselijk veel zin maar dan nog wil het niet altijd lukken. De laatste keer was het zelfs zo erg dat mijn vriend is gestopt (hij had geen zin meer) omdat ik me teveel opspande en hij niet dieper kon. Ik probeer me wel te ontspannen maar dit wil me niet lukken.
    Is er nog iemand die dit probleem kent. Zoja, iemand tips?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat doordat jullie nog thuis wonen, je te veel gespannen bent. Door het feit dat er iemand binnen kan komen of zo. Kun je niet een keer een hotelletje boeken, al is het maar voor 1 dag/ nacht. Daar kun je je in ieder geval in alle rust "overgeven" aan je vriend. En dat maakt de sex een stuk soepeler. Succes!

    Reageer
Reageer op: Problemen bij het vrijen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief