pijn bij het vrijen

Online ZorgZus
  • #1

    hallo,

    ik ben een meisje van 18 en heb al 8 maanden seks met mijn (eerste) vriend. de eerste keren vrijen deden pijn bij mij maar ik dacht dat het wel zou overgaan, maar na 8 maanden heb ik nog steeds erg veel pijn. het doet pijn aan de 'ingang' van de vagina, alsof er teveel spanning staat op die huid, en ook vanbinnen (een branderig gevoel, soms stekend)

    we hebben wel nog regelmatig seks. ik heb het ondertussen wat leren verdragen en ik probeer gewoon te genieten van het feit dat we seks hebben, terwijl het lichamelijk genot heel beperkt blijft bij mij. als het echt teveel pijn doet zeg ik het wel en dan doen we het niet. ik praat hierover heel veel met hem en hij vraagt ook steeds of het pijn doet en meestal zeg ik dan iets in de aard van 'ja een beetje maar het doet ook wel goed' en overtuig ik hem om verder te doen, omdat ik hem wil zien genieten.
    na 8 maanden begin ik me hierover toch wel ongerust te maken en ik word er ook erg ongelukkig van. ik weet dat het echt niet goed is om op deze manier door te gaan.

    de tips die voor dit probleem meestal gegeven worden (ontspannen zijn, glijmiddel, veel voorspel...) helpen niet. we hebben al alles geprobeerd. ik sluit natuurlijk niet uit dat ik onbewust gespannen ben. zelf denk ik dat het ligt aan het feit dat hij nogal groot (maar vooral 'breed', ik bedoel grote diameter) geschapen is. ik denk dat mijn vagina te nauw is voor hem.

    zijn er nog mensen met dit probleem, en wat kan je eraan doen?

    Reageer
    #2

    Ja ik heb hier ook last van maar bij mij kwam het pas na 2 of 3 jaar.
    Ik weet niet wat het is en wat we eraan kunnen doen.

    Reageer
    #3

    even googlen : vaginisme.

    Reageer
Reageer op: pijn bij het vrijen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief