pijn na het vrijen

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo. Ik ben jannie, en ik ben net 17 geworden. Nog erg jong dat weet ik, maar ben hier niet omdat te horen maar omdat ik met een serieus probleem zit, en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.

  Ik heb sinds 5 maanden een vriend. Na ongeveer een maand hadden wij voor het eerst seks, en sindsdien regelmatig (3 a 4 keer per week). De eerste keer dat we seks hadden deed het best een beetje pijn. Omdat ik toen al lange tijd geen seks had gehad (dik een jaar niet) dacht ik dat het daaraan lag. Het leek dan ook minder te worden op het begin, maar wordt nu naar mijn gevoel steeds erger. Het is verschillend per keer wanneer de pijn komt en hoe erg de pijn er is, soms komt het tijdens het vrijen en anders erna. Ik heb dus altijd na het vrijen vreselijke pijn daar beneden, een tweede keer op 1 avond is dus echt niet mogelijk, en in de avond en de volgende ochtend ook niet. We hebben verschillende standjes geprobeerd maar de pijn blijft.

  Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?
  Het is een branderig, zeer pijnlijk gevoel.

  Mijn vriend heeft geen overdreven grote, of kromme ofzo. Ik kan me herinneren dat ik dit bij mijn vorige vriend ook had, maar lang niet in deze maten.

  Ik vind het heel vervelend want de pijn is soms onverdragelijk. Seks hoort iets leuks te zijn maar ik begin er nu gewoon tegen op te zien.

  We hebben ook glijmiddel geprobeerd, wat niet hielp. We doen het niet met condooms. Is er een mogelijkheid dat hij een soa aan mij heeft doorgegeven, of komen deze symptonen daar niet mee overeen?

  Ook wil ik er nog bij vermelden dat ik me volledig op mn gemakt voel bij mijn vriend.

  Ik ben een redelijk onzeker meisje ,en vind het dan ook heel erg moeilijk om naar de dokter te gaan hiermee. Ik weet dat het, als het niet anders is, uiteindelijk toch wel zou moeten maar probeer eerst via deze weg te vinden wat het is.

  Ik hoop reacties te krijgen, groetjes Jannie

  Reageer
  #2

  Ik heb zit precies hetzelfde, de ene keer wat minder erg als de andere.
  En omdat ik iedere keer denk van, nee dalijk gaat t weer pijn doen, heb ik er steeds minder zin in, terwijl ik dit echt niet wil!

  Kan iemand helpen?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Niemand?
  Zoals kimberly al zegt, de zin in seks verdwijnt en dit is heel vervelend.. voor zowel mij als mijn vriend

  Reageer
  #4

  Hallo dames, kan het zijn dat jullie last hebben van een vaginale schimmel, dat is geen SOA, maar wel vervelend. En als het zonder condoom pijn doet, probeer dan eens met condoom. Het kan aan de zuurtegraad liggen.
  Of hebben jullie het ook al met condoom geprobeerd?

  Groetjes, Lana

  Reageer
  #5

  Hoi, bedankt voor je antwoord.
  Kan vaginale schimmel dan ook pijn doen tijdens seks? dan zou dat heel goed kunnen dat dat het is.. ik heb laatst 1 keer seks gehad zonder pijn. Dat was met condoom wegens andere medicijnen die de pil zouden beinvloeden. Toen dacht ik ook dat het aan de condoom lag, maar de volgende keer deed het gewoon weer heel erg pijn.

  Ik ben een beetje ten einde raad..ga toch naar de dokter denk ik

  Reageer
  #6

  Maar natuurlijk doet een vaginale schimmel pijn tijdens seks. Het kan zijn dat jij er helemaal geen last van hebt maar dat het bij je partner aanvoelt als 'accuzuur'. Hij kan dan zijn penis schoonmaken in lauwe thee (klinkt raar, maar helpt door het looizuur) even Googelen op looizuur!

  Jolet

  Reageer
  #7

  Doet het pijn (vaginaal-intern) bij jou of bij hem (extern, bulletjes, rood), of bij jullie alle twee?

  Krisje

  Reageer
  #8

  Alleen bij mij. Het is echt een branderig gevoel.Mijn vriend heeft nergens last van en het begint nu toch wel erg tot ergenissen te lijden.. ik heb dinsdag een afspraak gemaakt bij mijn huisarts, hoop dat ik daar verder mee kom.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  even een update.. ben dus naar de dokter geweest die gaf mij direct (zonder te kijken) een pil tegen vaginale schimmelinfectie, het zou dan binnen een week weg zijn. Helaas geen verschil gemerkt en dus weer een nieuwe afspraak gemaakt.

  Hij ging nu wel kijken en zag een beetje wit / groene uitscheiding en een geirriteerde wand ofzo. Dat moest volgens hem een bacteriele vaginose zijn . Hier medicijnen voor gekregen die ik een week 2 per dag moet slikken (heb ze woensdag gekregen) maar ik merk toch nu aan nog steedsds geen verbetering.. ben ik nou te ongeduldig nee toch?

  Ook had hij een uitstrijkje genomen, deze zou voor de zekerheid worden getest op chlamydia en daar zou ik vandaag over worden gebeld, maar dat is nog niet gebeurd.

  Reageer
  #10

  Ik ben erg nieuwsgierig wat er uit gaat komen. Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem. Maar ik heb een beetje het idee dat het echt komt door het wassen met zeep daar benden. Ik ben er dus op gaan letten, maar alsnog wordt het niet minder..

  Reageer
  #11

  pfff ik heb ook het zelfde en het brand echt verschrikkelijk.
  ik snap niet wat ik er aan moet doen

  Reageer
  #12

  Condoom gebruiken

  Reageer
  #13

  Kan het niet de reactie van jouw huid op zijn sperma zijn? Het kan zijn dat zijn sperma een hogere ph heeft dan je vorige vriend en dat dat gewoon enorm prikt. En misschien soms tijdens de seks al door voorvocht. Ik heb dat zelf namelijk, een toenemend branderig gevoel nadat hij is klaargekomen ,en probeer nu binnen 5 minuten na de seks het goed weg te spoelen of samen douchen oid, nu nergens meer last van. Dat zou ook kunnen verklaren dat je met condoom geen last van pijn had.

  Reageer
  #14

  ik heb ook last van maar zelfs met condoom doet pijn

  Reageer
  #15

  hoiii ik hb dit probleem nu nu ik na 2 keer echt goeie vrijpartij hb gehad , en condoom helpt niet en glijmiddel ook niet

  Reageer
Reageer op: pijn na het vrijen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief