Langdurige vaginale pijn

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik ben nu 17 en heb een kleine 4 maanden een relatie met mijn vriend waarvan we daarvan 3 maanden seks hebben. Sinds ongeveer 2 maanden doen we het zonder condoom. Voor mij is het mijn eerste seksuele relatie dus ik weet dat ik geen soa's heb en mijn vriend heeft ook geen soa's, dat heeft hij mij gezegd en ik geloof hem dus.
    Seks is eigenlijk altijd pijnlijk bij mij geweest. Eerst gewoon omdat mijn vagina nog niet "gewend" was aan seks, maar nu begint het toch wel ernstig irritant te worden voor mij, het is zelfs zo erg dat ik geen zin meer heb in seks. Ik ben 2 maanden geleden voor het probleem wat ik nu heb naar de dokter geweest en hij gaf mij een kuur en een zalfje voor een schimmelinfectie. Ik heb dit netjes gebruikt en voor even (laten we zeggen een week ofzo) was ik van mijn klachten af. Daarna begon het weer opnieuw. Mijn klachten:
    - Dagelijkse jeuk bij mijn vagina
    - Wanneer zijn penis in me gaat kan dit soms pijnlijk zijn
    - Altijd na de seks extreem branderig gevoel
    - Redelijk veel afscheiding (nu vloeibaar, soms als een soort crème-achtig)
    - Sinds gisteren bloed ik (ik heb de pil voor het eerst doorgeslikt en zou nu in mijn stopweek moeten zitten)
    - Maar waar ik me nog het meeste zorgen om maak is dat me net onder de douche is opgevallen dat mijn binnenste schaamlippen helemaal zijn opgezwollen, gevoelig en rood zijn. Ik weet niet of ik dit al eerder heb gehad.
    Waarschijnlijk kijk ik nog even aan hoelang de opzwelling duurt, maar ik denk dat ik binnenkort naar de dokter ga. Seks is voor mij zo niet meer prettig en ondanks dat mijn vriend zegt dat hij er geen problemen mee heeft en het alleen maar vervelend voor mij vindt, kan ik me indenken dat hij er nu ook wel genoeg van heeft.
    Sorry voor het lange verhaal maar ik loop hier nu al best een tijdje mee en ik heb het nu gewoon gehad, ik zoek hulp.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    een vaginale infectie kan soms hardnekkig zijn en dan is een korte kuur die je kreeg niet genoeg.ik heb helaas hetzelfde probleem met mijn nieuwe vriend en van de 3 maand dat we samen zijn hebben we al 1.5 maand geen seks meer.kan wel janken.heb een 2 weekse kuur gehad maar het is nog steeds niet zoals het hoort

    Reageer
    #3

    Klinkt als hardnekkige candida. Terug naar de huisarts voor Gyno-Daktarin eitjes die je in je vagina moet aanbrengen. Daarna maar weer met condoom vrijen, want ik denk dat je het oploopt door de zuurtegraad van het sperma van je vriend, die verstoort jouw zuurtegraad.

    Reageer
Reageer op: Langdurige vaginale pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief