Vrijen lukt niet?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Sinds enige tijd heb ik een relatie met mijn vriend en al diverse malen hebben wij geprobeerd geslachtsgemeenschap te hebben. Hij is mijn eerste op dit gebied.
    Het probleem is dat 'hij' er ten eerste al vrij moeilijk ingaat en het ingaan zo pijnlijk is dat ik het niet verdraag en/of aandurf.
    Aantal jaren geleden had ik ook een probleem met een tampon uithalen. Er zat toen een 'dikke draad' vlees dwars voor de tampon, waardoor ik naar de huisarts moest. Daar werd geconstateerd dat het mijn maagdenvlies was, waarna deze is ingeknipt en de tampon succesvol werd verwijderd.
    Nu ben ik bang dat het weer daar ergens mee te maken heeft. Het voelt ook alsof er een soort kraagje om de rand van de ingang van mijn vagina zit. Dat is mijn maagdenvlies hoogstwaarschijnlijk, maar het is zo stug, net zo 'vlezig' als die 'zwemvliezen' tussen je vingers.
    Wanneer we een poging doen, kun je de pijn het beste vergelijken met een kinderblokkendoos; wanneer je een rond blokje door een vierkant gaatje probeert te duwen. Dat lukt niet..

    Lang verhaal.. Hopelijk is het vrij duidelijk.
    En dan natuurlijk het belangrijkste. Wie weet wat dit precies is, of het normaal is, en of het vanzelf weggaat of er iets tegen te doen is? Ik heb de hoop op 'vanzelf weggaan' al bijna opgegeven. Ik heb nl. het idee dat dat onmogelijk is..

    Florelijn

    Reageer
Reageer op: Vrijen lukt niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief