Tijdens klaar komen licht in het hoofd

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi mijn vriend wordt na het klaar komen altijd licht in zijn hoofd hoe zou dat komen hij is zelf vest lang 1.94 we weten al dat zijn hoofd aders 2 cm is dus wat breder dan normaal mens als ik dit goed zeg. Zijn penis is rond de 20cm stijf. Mijn vriend denkt dat het komt door de doorbloeding die even teveel naar zijn penis is geweest. Maar ik vind het toch beetje zorg wekkend. Kwa bloeddruk is zijn onderdruk altijd lager dan de normale geweest vanaf jonger. Hij is 24. Is hier iets wat we tegen of voor kunnen doen. Nu doen we dan gewoon rust maar soms wilt hij door en gaat dat niet meer omdat hij licht in ze hoofd is. Verder geen klachten.

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat hij hyperventileert tijdens het orgasme

    Reageer
    #3

    Sorry ik wist niet dat het topic 2 keer was geplaatst
    Kreeg een fout melding.
    Nee hij komt zelf rustig klaar alleen blijft liggen en dan vraag ik of het goed gaat wegen dat hij dan wat knipperd of zijn hoofd vast houd.

    En ene keer is het bijna niet te merken en andere keer heel erg

    Reageer
Reageer op: Tijdens klaar komen licht in het hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief