Licht in mn hoofd

 • #1

  Hallo, ik heb al meerdere keren last gehad van licht in mn hoofd. Ik ben daarvoor een keer naar de huisarts gegaan en die zei toen dat ik te snel adem. Nu was ik vorige week vrijdag voor de laatste keer naar de fysiotherapeut geweest omdat al mijn klachten weg waren en ik goed ademde. Vrijdagavond kreeg ik ineens weer het gevoel dat ik bijna moest flauwvallen. Sinds vorige week vrijdag tot nu heb ik er nog steeds last van. Ik heb vanochtend wel de huisarts gebeld en ik laat morgen mijn bloed prikken maar ik vroeg mij toch af of iemand weet waardoor het zou kunnen komen zodat ik me een beetje kan ‘voorbereiden’.

  Naast dat ik licht in mn hoofd ben en soms het gevoel heb dat ik bijna moest flauwvallen, ben ik de laatste tijd ook misselijk. Verder heb ik ook soms een heel ‘rustig’ en ‘leeg’ gevoel alsof mn hart ineens kan gaan stoppen (het is heel lastig uit te leggen).

  Verder zit er geen hart- en vaatziekten in de familie en heb ik vaak stress om dit soort klachten.

  Reactie
  #2

  Doe eens onderstaande test:
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
  #3

  Ik ben dus ook al voor hyperventilatie naar de fysiotherapie geweest, maar ik vind het zelf heel apart dat ik vrijdagavond ineens weer klachten kreeg terwijl ik vrijdagmiddag nog naar de fysiotherapie was geweest en alles toen goed was.

  Reactie
  #4

  Maar dat is niet zo vreemd. Dat kan dus aanvalsgewijs komen

  Reactie
Reageer op: Licht in mn hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief