Licht in hoofd

 • #1

  Hoi,

  Ik heb een vraag. Ik heb de laatsse maanden last van een soort van duizeligheid. Ik zal even vertellen hoe het was begonnen.

  Ik zat in mei in periode van mijn eindexamens en ik voelde me bijna elke dag licht in me hoofd. Het is een soort duizeligheid, en een zweverig gevoel. Het ene moment was ht erger dan de andere en soms had ik er helemaal geen last van. Ik wist niet goed waar het aan lag dus besloot ik naar de huisarts te gaan. Ze zei dat het waarschijnnlijk stress is van eindexamens maar ik had geen stress want ik had me gewoon goed voorbereid en ik dacht wel dat ik zou slagen. Maarja we gingen het nog aanzien. Na me eindexamens was ik geslaagd en ik had er eigenlijk nog steeds last van. Ik ben weer terug naar de huisarts gegaan en toen moest ik bloedprikken. Het resultaat was dat ik heel veel allergieen heb en ik daardoor vaak licht in mn hoofd was. Nou ik heb er pilletjes voor gekregen en het ging een tijd goed. Ik had geen last meer van dat lichte gevoel.

  Ik ben nu weer ong 3 maandjes verder en ik heb er de laatste tijd weer last van. Het is hetzelfde gevoel en ik weet gewoon niet wat de oorzaak ik. Ik leef voor mijn gevoel wel gezond, ik eet goed, ik sport 2x in de week. Het leven gaat zn gangetje... ik heb het alleen wel een beetje druk door werk, school, volleyball maar opzich lukt alles wel.
  Ik zou graag willen weten of iemand weet wat het zou kunnen zijn en wat ik eraan zou kunnen doen.

  Dankjewel voor het lezen! 😉

  Reactie
  #2

  Hoi dali,

  Wat jij zegt komt me heel bekend voor. Ik heb zelf last van een angststoornis. Dat lichte gevoel in je hoofd voelt dat ook alsof je bijna flauwvalt? Zo voelt dat bij mij tenminste. Ik denk eerlijk gezegt dat het bij jou gewoon een beetje stress is.

   

   

   

  Reactie
Reageer op: Licht in hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief