Anale seks

Online ZorgZus
 • #1

  Hi,

  Ik heb een wat ongemakkelijke vraag waarmee ik niet langs de huisarts durf.
  Ik ben gay en doe aan anale seks. Onlangs heb ik iemand ontmoet waarmee ik vaker seks heb. Ik ben bottom.

  Het valt me op dat de anale seks pijn doet, terwijl ik me goed kan ontspannen. De pijn zit er vooral in als hij diep neukt. Daarbij moet ik aangeven dat hij best groot geschapen is.

  Ik blijf me afvragen waardoor dat zou kunnen komen en wat ik eraan kan doen. Of is het normaal dat diep neuken, pijn doet? Alsof hij ergens tegenaan stoot?

  Ik hoop dat u me verder kunt helpen of me een idee kunt geven, waar ik elders mijn vraag kan stellen.

  Reageer
  #2

  De anus is om te ontlasten bedoeld en niet om te neuken. M.a.w. zo gemaakt dat er iets uitkomt en niet dat er iets in gaat. Maar dat terzijde
  De endeldarm is ca 10 cm. Na 10 cm komt er een bocht van 45 graden die overgaat in de dikke darm. En op die plaats zit er dan ook nog een lus van de dunne darm.
  Alles wat groter is dan 10 cm stoot dus tegen die bocht. En ik neem aan dat het nogal hard gaat. Dan is het niet vreemd dat het pijn doet. En er dus kans op beschadiging van de darm is.
  https://darmkanker.slingeland.nl/wms/fm/userfiles/content/blok/darmstelsel.jpg

  Reageer
Reageer op: Anale seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief