Aanhoudende stuiptrekkingen na seks

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    De meesten die dit lezen zullen denken “waarom is ze nog niet naar de dokter geweest?” Dat ben ik, maar ik denk niet dat ik mezelf erg goed heb kunnen uitleggen. En “waarom komt ze niet tot dr punt?” Ik vind uitleggen gewoon erg moeilijk.
    Dus door dit forum te gebruiken hoop ik mezelf beter te kunnen verwoorden.

    Ik heb een goeie relatie, echt we hebben wel eens kibbel, maar nooit dat ik denk ajeu ik pak mn koffers. Ik ben een dame van 26 en heb wel eens meer dan een paar keer mn tuintje laten harken. Tijdens al deze “tuin bezoeken” heb ik nog nooit paniek gehad of uberhaupt stress ervaren. Het waren niet altijd diepzinnige of leuke partners, maar nooit echt psychisch last van gehad.
    TOT ik mijn huidige partner tegen kwam en ik opeens besefte dat ik mezelf niet goed heb laten behandelen.
    Ik kan niet zeggen sinds wanneer ik last heb gekregen. Ik heb na de seks (met mijn huidige partner) eigelijk meteen na het hoogte punt stuiptrekkingen in mijn boven lichaam en ik kan niet eruit komen.
    Het zijn herhaaldelijke bewegingen, zoals je hebt tijdens heftige huilbuien. Het voeld ook als een soort wolk van verdriet en angst wat over me heen valt.
    Ik vind seks niet meer leuk. En het was iets wat me juist veel rust gaf. We hebben al verschillende dingen geprobeerd, maar ik blijf in een soort aanval hangen. Het helpt als hij me lichaam drukt (in elkaar als een balletje, of juist alleen druk uitoefenen) mmaar ik zou liever hebben dat het niet gebeurd. Het is niet een fijne tinteling, het zijn oncontroleerbare schokken die niet weg gaan. Het is vermoeiend en eng.

    Ik heb geen geconstateerde ziektes of mogelijk erfelijkheden.
    Mijn oma trilt met dr hand, maar dat is volgends mij geen Parkinson.
    Ik heb paniekaanvallen gehad
    Depressieve episodes
    En ik ben nog niet helemaal over een burn out heen. Sommige dagen ben ik super moe en kom ik niet mn bed uit, maar dat zijn geen weken meer gelukkig.

    Ik kan dit uiteindelijk ook voorlezen aan de dokter maar ik hoopte iemand te vinden die dit ook ervaart en misschien een oplossing heeft…

    Groetjes Hannah

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende stuiptrekkingen na seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief