Agressie tijdens sex

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,

  Ik weet niet goed waar ik met mijn vraag terechtkan, dus probeer ik het hier maar.
  Ik schaam me ook te erg om hier met vriendinnen e.d over te praten.
  Sinds een paar maanden heb ik een nieuw vriendje, we kunnen het samen echt geweldig vinden en ik hou ondertussen van hem. Het enige obstakel is sex. Even ter informatie; hij is 2m10 met alles in proportie en ik ben amper 1m55.
  Ik weet niet zeker of het aan onze lengtes ligt, maar wanneer we vrijen doet het flink pijn bij mij.
  En vrijen kan je het ook niet echt noemen, want hij gaat keihard te keer en in zijn handen ben ik als een soort pop waarmee hij doet wat hij wil.
  Vaak wordt het ook gewoon eng, want hoe harder ik het uitschreeuw hoe geiler hij precies wordt. Is dit wel helemaal normaal? Als ik erover begin lacht hij het weg en zegt dat ik er wel aan zal wennen.
  En nogmaals, in de gewone gang is hij harstikke lief en hebben we het echt fijn samen.
  Maak ik me zorgen om niks of stel ik me enorm aan. Heeft nog iemand dit meegemaakt mss?

  Alvast bedankt,

  Liefs

  Reageer
  #2

  Hmm.. het klinkt niet goed om hieraan te wennen, hoor. Sorry, dat klinkt misschien wat stellig, maar zelfs iemand die betaalde seks levert zal de eis stellen dat het niet keihard is en pijnlijk aan kan voelen. Toch?

  Seks in een relatie zou een samenspel van 2 mensen moeten zijn. Op elkaar afgestemd zodat beiden zich fijn voelen. En zo klinkt dit echt niet. Dit klinkt alsof hij een fantasie uitleeft en jou daarbij vergeet.

  Ik hoop dat je je grenzen durft te gaan stellen. Want wil je dit zo houden? Tenzij het ook jouw fantasie is op momenten, dan kun je natuurlijk samen afspreken wanneer het zo te doen, en wanneer op een tedere en liefdevolle manier enz.

  (Erg naar om alleen al te lezen, ik kan me voorstellen dat het ook naar is om te voelen. Geeft me een raar gevoel over je vent)

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Je stelt je helemaal niet aan. Hij houdt gewoon geen rekening met jou.
  "hoe harder ik het uitschreeuw hoe geiler hij precies wordt." Dit is toch een teken dat hij blijkbaar wat MS trekjes heeft.

  "Als ik erover begin lacht hij het weg en zegt dat ik er wel aan zal wennen." Dat is dus foute boel. Zo hoort seks niet te zijn. Hij behandeld je een beetje als seksslaaf en dat moet je niet accepteren als je dat niet wilt

  "En vrijen kan je het ook niet echt noemen, want hij gaat keihard te keer en in zijn handen ben ik als een soort pop waarmee hij doet wat hij wil." Hier ga je dus een trauma aan over houden.

  Doorgaans zijn dit jonge mannen die te veel hardcore kijken en denken dat het normaal is wat ze in die films zien
  Je maakt je dus terecht zorgen

  Reageer
  #4

  Dank je wel voor de reactie's.
  Ik maak me dus niet zorgen om niks, dat is alvast een hele geruststelling.
  En nu je het zegt ,het lijkt idd dat hij wat sm trekjes heeft, zo houdt hij mijn haar vaak stevig in zijn vuist tijdens orale sex of knijpt mijn keel dicht terwijl hij me neukt.
  Dit is echt niks voor mij, ik hou hier helemaal niet van.
  Echt 1000 maal bedankt!!
  Ik ga uit deze relatie stappen. Dank je

  Reageer
  #5

  Het lijkt me een wijs besluit

  Reageer
  #6

  Heel fijn om te lezen dat je kiest voor jezelf! Krachtig ook.

  Sterkte met het vertellen dat je het uit maakt.

  Reageer
Reageer op: Agressie tijdens sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief