Pijn bij vrijen

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb vrijwel iedere keer bij een penetratie pijn. Pijn in mijn buik (alsof ie tegen mijn baarmoeder komt). Net alsof er te weinig plek is, zijn penis te lang.
  Heb al wat standjes geprobeerd maar de meeste standjes heb ik toch weer die pijn.
  Ik heb een spiraalt je maar ook voor die tijd had ik hier last van.

  Is dit iets waar je wat aan kan doen? Het maakt seks hebben eigenlijk niet heel fijn.

  Reageer
  #2

  Ga eens met de klacht naar de huisarts

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ja dat kan ook maar dacht wellicht kan de “dokter” hier ook al wat zeggen. Maar blijkbaar is dat niet de bedoeling.

  Reageer
  #4

  Die "dokter" heeft geen glazen bol en zou dus onverstandig,misschien zelfs verkeerd advies kunnen geven als hij zonder onderzoek gaat gissen wat jou klacht veroorzaakt.....
  En alle mogelijke oorzaken opnoemen, zou een vraagsteller alleen maar erg ongerust kunnenbmaken.
  Soms ( vaak) is het beste advies om gewoon naar een arts te gaan,zodat die op de juiste manier tot een diagnose kan komen of je, indien nodig kan door verwijzen naar een specialist.

  Reageer
  #5

  Het gaat niet meteen om advies, maar met de kennis van de dokter kan hij wellicht toch iets meer zeggen hierover.waar is dit forum dan voor? Dan kan men beter een website maken met linkjes naar instanties waar je wel terecht kan.
  En nee door meer informatie te geven maak je iemand niet o geruster. Was ik overigens erg o gerust geweest had ik uiteraard al naar een arts gegaan. Niet een huisarts maar naar een gynaecoloog want een huisarts weet naar mijn ervaring heel vaak ook niks.

  Maar goed dit forum dient dus nergens voor, of noem t Viva forum ipv dokter.nl

  Reageer
  #6

  Ik verwijs naar de huisarts omdat er zonder enige vorm van onderzoek niets over te zeggen is. Als ik dan wat zeg is het ook maar gissen. Het kan een infectie zijn. Of je vriend is te groot geschapen en te wild met selks

  Reageer
Reageer op: Pijn bij vrijen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief