Terug met de pil en seks "/> Terug met de pil en seks gehad - Medische Forum - Dokter.nl

Terug met de pil en seks gehad

Online ZorgZus
 • #1

  Dag dokter ik heb 2,5jaar de pik gebruikt en tijdens de zomer vorigjaar mei of juni ben ik gestopt en nu ben ik terug begonnen 16/02/2022 toen die dag had ik ook mijn menstruatie dus ben ik begonnen op mijn 1ste dag van mijn menstruatie te nemen savonds rond 12uur heb ik de pil gepakt en tot nu toe pak ik de pil om 22uur omdat dit mijn vaste uur is dus mujn vraag ik heb seks gehad met lijn vriend 2x is hij biet klaargekomen in mijn vagina en ik neem ook de pil juist en correct op dezelfde uur moet ik mij zorgen maken want je bent beschermd als je de pil op u 1ste dag van u menstruatie inneem er is tog geen risico he?

  Reageer
  #2

  Als je op de eerste dag van de menstruatie met de pil start, ben je ook vanaf de eerste pil beschermd

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ja ik heb de pil op de 1ste dag van mijn menstruatie gepakt, ik had ook vorigemaand map gepakt en ik had mijn menstruatie echt laat gekregen en nu ben ik terug begonnen met de pil. Er is dan geen risico he ookal als hij in mij klaarkomt ofzo en ik neem mijn pil juist en correct elkedag

  Reageer
  #4

  Geen risico dus

  Reageer
Reageer op: Terug met de pil en seks gehad
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif