Onderdanig

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,

  Al sinds jong af aan heb ik soms de korte drang om meiden kleding te dragen.
  Zelf ben ik een jongen van 20 en ga ik al 3 jaar met mijn vriendin van 18. Zij heeft een zus van 22.

  In de badkamer bij de wc zag ik haar kleding liggen in de badkamer, dit had ik snel aangetrokken om te kijken hoe het stond, helaas werd ik hierop daar haar zus betrapt.

  Momenteel moet ik van haar zus af en toe kleding dragen als zij alleen thuis is. Ook moet ik onder manipulatie in de kleding klusjes en opdrachten voor haar doen, wanneer ik dit niet doe zal ze mij verlinken….

  Heel vervelend en appart maar hoe kan ik het beste hier mee om gaan?

  Reageer
  #2

  Een goed gesprek met je vriendin hebben en het gewoon eerlijk vertellen. Laat je niet chanteren. Ik garandeer je dat het vroeg of laat toch een keer gaat uitkomen. Bij de eerste de beste gelegenheid dat die 2 een probleempje met elkaar hebben zal die zus ermee op de proppen komen. Dus, wees dat maar voor.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  John,

  Mijn vriendin is sinds 3 dagen geleden op een stedentrip. Ik heb nu drie dagen in jurkjes en rokjes gelopen. Morgen zie ik mijn vriendin weer. Heeft u nog tips hoe ik het het beste kan aanpakken ?

  Reageer
  #4

  Je moet het gewoon zeggen. Als jullie elkaar graag zien gaat ze er geen probleem van maken.

  Reageer
Reageer op: Onderdanig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief