Pijn, geen orgasme krijgen

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal.

  1. Ik ben een vrouw en ik heb al een aantal jaar hetzelfde probleem, tijdens sex heb ik pijn, het voelt alsof ik een beetje uitscheur soms, brandende pijn af en toe, vooral als de sex te lang duurt. Vaak brandend gevoel tijdens plassen na sex.

  sinds een week heb ik een beetje een ‘beurs’ (blauwe plek) gevoel aan de binnen en buitenkant van de rechterkant (voor mij) van mijn vagina. Tijdens sex doet het dan voornamelijk aan die kant ook zeer.

  sinds ik van pil ben gewisseld heb ik af en toe heeeeel licht bloedverlies direct na sex. Is alleen te zien bij eerste keer afvegen na plassen in een lichtroze kleur.

   

  wat zou ik kunnen doen met de pijn? Ik denk dat het probleem door angst ontstaan is, waardoor ik pijn ervaar, omdat ik niet kan ontspannen tijdens sex. Ik ben in de +- 8 jaar dat ik seksueel actief ben nog nooit tot een orgasme gekomen tijdens sex. Ik heb alleen mannen als partners gehad. Ik kan mezelf niet laten klaarkomen door ‘penetratie’, alleen door stimulatie aan de clitoris

   

   

  Reageer
  #2

  Ga met de klachten naar de huisarts. En laat in ieder geval ook maar eens een soa trest doen

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ja, ik ben momenteel in het buitenland, maar dat wil en moet ik zeker doen. Update: ik heb net sex gehad en ik kwam tot de ontdekking dat het beddengoed onder het bloed zit, ongeveer 6 vlekjes/vlekken lichtroze bloed.

  Reageer
  #4

  Lijkt dan toch op een contactbloeding

  Reageer
  #5

  Beter maar even geen seks totdat je weet of je al dan niet een soa of een  infectie  hebt

  Reageer
Reageer op: Pijn, geen orgasme krijgen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief