Morning-afterpil

Online ZorgZus
 • #1

  Goedendag,

  Mijn vriendin is 29 november ongesteld geweest t/m 3 december. Op 13 december hebben we seks gehad en het condoom was gescheurd. 18 uur later heeft ze de morning-afterpil geslikt en 20 december is ze gaan bloeden t/m 23 december. Volgens haar was haar bloed toen lichter (in hoeveelheid) maar leek op een gewone menstruatie met klonten, op de laatste dag was het wel wat donkerder. Volgens haar app zou ze 2 januari ongesteld worden, het is inmiddels 6 januari. Zou het kunnen dat haar menstruatie al op 20 december was? Ze is ontzettend onregelmatig, soms is haar cyclus 17 dagen, dan 28, 39 en het is wel eens voorgekomen dat ze na 46 dagen pas ongesteld is geworden.

  Reageer
  #2

  Ze heeft dus al een bloeding gehad als gevolg van de MAP. Dan kan het zo zijn dat de menstruatie daarna uitblijft of veel minder is.
  "Volgens haar app zou ze 2 januari ongesteld worden, het is inmiddels 6 januari." Als ze zo onregelmatig ongesteld is, dan heeft zo'n app totaal geen zin.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Vrij duidelijk, maar hoe groot zou de kans op zwangerschap zijn denkt u?

  Reageer
  #4

  Ik denk dat die kans wel heel erg klein is

  Reageer
Reageer op: Morning-afterpil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief