Vermindere orgasmes

 • #1

  Hallo. Toen ik 10 en een half jaar oud was, begon ik te puberen. Ik kreeg balhaar en op een nacht kroop ik uit bed en probeerde ik seks met de vloer te hebben. De volgende nachten had ik weer seks, door in mijn blootje op bed te liggen en met mezelf te liggen neuken. Ik kreeg daar een heerlijke orgasme van. Ik kon wel drie keer achter elkaar een orgasme krijgen. En alle drie de keren een sterke orgasme. Ook elke keer na het douchen, ging ik liggen neuken op bed. Maar toen ik 11 was, kreeg ik het idee dat neuken verkeerd was, dus ik stopte voor een tijdje. Maar toen ik weer naar school ging, ging ik weer liggen neuken. Dit ritueel doe ik na vele jaren nog steeds. Maar de laatste jaren is mijn seksuele drang minder geworden en ook mijn orgasmes. Hoe komt dit?

  Reactie
  #2

  Het kan te maken hebben met je andere probleem in je andere topic

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Vermindere orgasmes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief