Luiers en sex

Online ZorgZus
  • #1

    Beste lezers,

    Vanaf mijn 7de jaar ben ik al met plastic broeken en luiers bezig. ben nu 60.

    Heb al 30 jaar een lieve vrouw en 3 kinderen. In het begin van ons huwelijk hadden we goede seks maar in de loop van de jaren werd het steeds minder. ze wil ook niets van mijn luiers weten. Heb het ook heel veel jaren stiekem moeten doen. Op een gegeven moment toch uit de kast gekomen. Sindsdien staat ze het oogluikend toe, maar wil me er niet in zien. Kunnen er ook heel moeilijk over praten. Als we vrijen heb ik moeite om een stijve te krijgen en toe een zaadlossing te komen. Doe ik een luier om en plasticbroek aan is het zomaar klaar. Vind het tegenover mijn vrouw heel oneerlijk en zit er echt wel mee.

    Dit is in een notendop mijn verhaal. Zijn er meer die dit herkennen.

    Reageer
    #2

    Heel herkenbaar, na een vernedering op jonge leeftijd (ca. 7 jaar) zijn luiers en plastic broekjes ook een trigger geworden. In de nacht draag ik altijd pants, zonder deze ‘luier’ kom ik lastig in slaap. Zonder een luier te dragen is intimiteit lastig.

    Reageer
Reageer op: Luiers en sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief