Luiers dragen

  • #1

    Hallo Ik ben oeti

    Ik ben een man van 32 en draag vanaf mijn 15e luiers omdat ik mij daar prettig in voel ik oe me dan klein en vertrouwd. Ik kan ook niet slapen als ik geen luier om heb. Ik heb een soort liefde voor luiers luiers dragen hoort bij mij. Maar waar komt dit weg is toch ook niet normaal dat ik nog luiers draag herkene meer mensen dit. Maar ben erg benieuwd hoe het komt dat ik dit zo fijn vind en vertrouwd vindt waar komt het weg?

    Reageer
    #2

    Zal een behoefte aan veiligheid zijn. Misschien is dat in je jeugd niet helemaal goed gegaan. Maar troost je. Veel mensen hebben wel iets. Volwassenen die nog duimen, mensen die aan de drugs zijn. Als je je op een andere manier veilig zou voelen zou  je geen behoefte aan een luier hebben. Van mij mag je maar als je er last van hebt, als het bijv een relatie in de weg staat, zou je hulp kunnen zoeken. Dan denk ik niet zozeer aan een psycholoog maar anders. Iemand waar je je goed bij voelt.

    Reageer
    #3

    Hoi

    Ik duim ook nog en mijn vrouw vind niet erg dat ik nog luiers draag hoort bij mij zegt ze

    Reageer
    #4

    Weet niet of het bij je hoort, het hoort bij je onbewust wat onveilige gevoel, maar fijn als ze er niet moeilijk over doet. Het lijkt me ook onschuldiger dan de eetstoornis die ik heb gehad want je brengt niemand schade toe.

    Reageer
Reageer op: Luiers dragen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief