Zure sperma. Wat er tegen doen?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Mijn vriendin zegt dat mijn sperma zuur smaak. Nu, ik wil daar wel iets aan doen, dat die smaak min of meer toch wat verdwijnt. Wat kan je daar aan doen ? meer fruit gaan eten, meer zoetere dingen eten bv: snoep?

  Wie kan er mij daar duidelijk een antwoord op geven.

  Bedankt op voorrand voor de hulp.

  Reageer
  #2

  Ik heb gehoord dat je dan fruit moet eten, bijv. een kiwi of banaan, en dat je sperma daardoor wat zoeter wordt !

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Dat van mijn man is ook heel erg zuur en ik merk zelf alleen maar verschil als hij veel water drink. Het is dan wat minder geconcentreerd en de smaak is dus iets minder sterk.
  Wij hebben ook zoet fruit geprobeerd en helemaal geen alcohol en koffie meer drinken enzo maar niks helpt.

  Misschien dat het bij jou wel helpt, maar voldoende water drinken helpt voor ons in ieder geval iets en voor je vriendin kan je altijd wat kauwgom of pepermunt kopen. Dat helpt bij mij in ieder geval uitstekend om die vieze smaak weg te krijgen. 😉

  Reageer
  #4

  heel veel jaren heb ik dat ook heel zure sperma !,mijn nieuw vriendin verteld me dat ok ,2 week geleden en kuur gehad van : amoxicilline sandoz disper 500 (want ik een aan houden kriebelhoest)
  en wat blijk innens mijn sperma is zoet nu !
  ik hoop dat het zo blij
  grt

  Reageer
  #5

  genoeg vruchten eten z.a manja.appel etc... verder verse groenten zoals tayerblad ,kouseband,bloemkool etc..tips je penis natuurlijk goed wassen ,gebruikt warm water van 29graden..

  Reageer
Reageer op: Zure sperma. Wat er tegen doen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief