Zachtaardige lieve vriend, maar niet bij seks…

Online ZorgZus
 • #1

  Ik had al een paar relaties en seksueel genoot ik zowat nooit. Veel geëxperimenteerd nooit genoten.

  Heb nu een aantal maand een nieuwe vriend. Ga verhaal wat inkorten. Had hem verteld dat ik niet van seks genoot. Alles over mijn experimenten verteld. Hij had de oplossing.

  Hij kreeg me warm als hij mij een slet noemde tijdens het vrijen maar nog steeds geen orgasme. Hij gebruikte meer platvloerse taal en ik vond dat lekker. Maar nog steeds niets.

  Op een avond gebeurde dit : " ik heb zin in neuken " . Hij kwam voor me staan en liet zijn broek zakken... ik aarzelde te lang en hij greep me bij mijn haar en forceerde me.

  Ik vond het geweldig... maar geen orgasme. Hij zat zei hij op het juiste spoor...

  Nu was alles zeer plat, geen liefkozen, hij domineert en doet waar hij zin in heeft. Nog steeds geen protest van mij maar ook geen orgasme. Anaal genomen, vond ik niet fijn maar hij zij dat het wel steeds beter zou gaan, zeer ruw allemaal, bondage nu geprobeerd. Op een avond werd ik nat, zéér nat. Geen orgasme maar hij zei toen, ik weet hoe ik jou ga laten komen.

  We hebben toen een weekje geen seks gehad en na een avondje uit met een gemeenschappelijke vriend van hem naar huis. De vriend bleef slapen op de sofa, wij naar de kamer, hij zin in seks, volop bezig met het dominante stijl - ik gebonden en tape op mand, plots komt de vriend binnen, ontkleedt zich en komt ook in bed en neukt me terwijl mijn vriend het met zijn iphone filmt ( dat bleek nadien fake om mij op te winden ), ik kom hevig klaar.

  Dit was mijn eerste orgasme ooit. Ik voelde me nadien verward.

  Mijn vriend heeft het uitgemaakt omdat ik met zijn vriend wel klaar kon komen, ik zeg neen het was het volledige plaatje.

  Hij zegt : jij bent gewoon een sloerie, een slet.

  Ik weet het niet meer.

  Zijn er nog meiden die zo klaarkomen ?

  Reageer
  #2

  Veel vrouwen kunnen enkel klaarkomen door stimulatie van de clitoris. het is niet uitzonderlijk dat je niet klaarkomt door penetratie alleen. Ergens snap ik wel dat je vriend zich wat beledigd voelt, maar het was wel zijn idee.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Grappig, alhoewel ik niet zeker weet of dit allemaal wel echt is gebeurd. Maar goed je hebt dus wel wat geproefd wat naar meer smaakt. Het is aan jouw hoe ver je wilt gaan om je grenzen te ontdekken.

  Reageer
Reageer op: Zachtaardige lieve vriend, maar niet bij seks…
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief