Vriendin niet meer aantrekkelijk vinden

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al een paar jaar een relatie met een lieve en aardige vriendin. Alleen merk ik de laatste tijd dat ik me steeds minder sexueel tot haar aangetrokken voel en dat de spanning grotendeels weg is. Of stoor ik me aan haar uiterlijke onvolkomenheden terwijl ik mezelf ook alles behalve perfect vind.

    Nu ben ik heel erg aan het twijfelen of ik de relatie moet beeindigen. Want aan de ene kant passen we goed bij elkaar maar aan de andere kant mis ik de spanning. Daarbij zit ik ook nog met van die typische dertigersdilemma's, zoals: wil ik kinderen, wil ik kinderen met haar, is mijn huidige baan de baan voor de toekomst? Hier kan ik erg over twijfelen en ben ik bang om de verkeerde keuze te maken.

    Zijn er meer mensen, zowel mannen als vrouwen, die met deze relatieproblemen en dertigersdilemma's zitten? Ik heb het gevoel dat ik daar soms alleen voor sta!

    Reageer
    #2

    Mijn mening is dat als je nog van haar houd, je spanning misschien nog kunt maken. Door nieuwe dingen te proberen.

    Reageer
Reageer op: Vriendin niet meer aantrekkelijk vinden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief