Vriendin niet meer aantrekkelijk vinden

 • #1

  Ik heb al een paar jaar een relatie met een lieve en aardige vriendin. Alleen merk ik de laatste tijd dat ik me steeds minder sexueel tot haar aangetrokken voel en dat de spanning grotendeels weg is. Of stoor ik me aan haar uiterlijke onvolkomenheden terwijl ik mezelf ook alles behalve perfect vind.

  Nu ben ik heel erg aan het twijfelen of ik de relatie moet beeindigen. Want aan de ene kant passen we goed bij elkaar maar aan de andere kant mis ik de spanning. Daarbij zit ik ook nog met van die typische dertigersdilemma's, zoals: wil ik kinderen, wil ik kinderen met haar, is mijn huidige baan de baan voor de toekomst? Hier kan ik erg over twijfelen en ben ik bang om de verkeerde keuze te maken.

  Zijn er meer mensen, zowel mannen als vrouwen, die met deze relatieproblemen en dertigersdilemma's zitten? Ik heb het gevoel dat ik daar soms alleen voor sta!

  Reactie
  #2

  Mijn mening is dat als je nog van haar houd, je spanning misschien nog kunt maken. Door nieuwe dingen te proberen.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Vriendin niet meer aantrekkelijk vinden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief