Vriend trekt zich vaak af

Online ZorgZus
 • #1

  Ik en mijn vriend hebben over twee maanden een jaar een relatie. Op het begin van onze relatie leek het alsof hij niet van me af kan blijven. De laatste paar maanden trekt mijn vriend zich vaak af als ik er niet ben, en als ik er ben heeft hij nooit zin in sex. Ook geen zin om afgetrokken of gepijpt te worden door mij. Ik voel me constant afgewezen en onzeker hier door. Ook krijg ik hem niet opgewonden hoe hard ik mijn best ook doe. Hij zegt altijd dat dit niet aan mij ligt maar hij gewoon moe is of hoofdpijn heeft etc. Maar als ik er niet ben trekt hij zich wel altijd af op porno. Praten hierover loopt meestal uit op ruzie omdat hij beweert dat hij mij wel nog aantrekkelijk vind. Ik ben 22 en hij is 31. Moet ik mij hier zorgen over maken?

  Reageer
  #2

  Het is in ieder geval wel een beetje vreemd......maar de enige die hier een fatsoenlijk antwoord op kan geven is je vriend.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Maar dat krijg ik niet

  Reageer
  #4

  Dan zul je voor jezelf moeten nadenken of je dit zo wel wilt...en dan dat gesprek toch met hem aangaan.

  Reageer
  #5

  Hoi, vervelend om te lezen dat dit gebeurt. Als hij jou nog steeds aantrekkelijk vind, zal dat ook wel zo zijn.

  Het kan te maken hebben met dat hij even afstand wil nemen. Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat hij ergens mee zit en dan hebben mannen vaak de neiging wat meer afstand te nemen, omdat ze dan ruimte hebben om erover na te denken en om het op te lossen. Mannen praten nou eenmaal niet graag over problemen, zeker niet zoals vrouwen dat doen. Mannen lossen het liever in hun eentje op.

  Hoe raar het ook misschien klinkt, maar geef hem wat ruimte. Dat hij op zichzelf masturbeert, betekent dat hij tijd met zichzelf wel degelijk belangrijk vindt en geef hem dat ook.

  Maar praat er wel met hem over. En laat hem ook uitpraten en luister naar hem. Maar dan ook echt luisteren (want zo makkelijk is dat niet altijd) en probeer hem te begrijpen. Word hier niet opdringerig in, dan kan je hem daar juist een beetje mee opjagen, maar je moet het er wel een paar keer over hebben gehad voordat hij met de echte reden komt.

  Schiet niet in de verdediging, maak hem geen verwijten, maar probeer te begrijpen waarom hij nu zo doet. Mannen geven vaak makkelijke excuses als "hoofdpijn" of "geen zin" omdat de discussie dan snel voorbij is en zo weinig mogelijk "gezeik" is voor hun

  Probeer erachter te komen wat er aan de hand is, maar ga niet overal ergens achter zoeken (een ding wat echt alleen vrouwen doen, we denken dat overal iets achter zit)

  Hopelijk heb je er iets aan gehad.

  Ik raad je aan de blog van Tim Veninga te raadplegen. Bekende versiercoach die met meer dan 10.000 mannen heeft gewerkt, dus hij weet zeker wel hoe mannen ongeveer in elkaar steken. Misschien kom je een situatie tegen die je herkent en vaak vermeldt hij ook tips die je kan gebruiken in dergelijke situaties.

  Succes!

  Reageer
  #6

  Zijn website heet mannengeheim

  Even googlen en je vindt hem wel

  Reageer
  #7

  fijn zoveel begrip voor die zielige met zorgen geplaagde egoistische mannen. Maar erg weinig berip voor de vrouw die zich hierdoor afgewezen voelt. Dit verhaal zit vooral vol met vooroordelen over vrouwen.
  Hie wordt het probleem naar de vrouw geschoven. En ze moet ook maar voor de oplossing zorgen.
  Duh...het probleem wordt hier door de man veroorzaakt! Hij mag er zelf ook wat moeite voor doen.

  Reageer
  #8

  Ik geef enkel redenen waarom haar partner zich zo gedraagt. Ik zeg ook niet dat het probleem bij haar ligt, dat kan ik niet weten. De reden waarom hij zich zo gedraagt, moet ze inderdaad zelf achterkomen door erover te praten. Ik probeer haar alleen duidelijk uit te leggen hoe mannen omgaan met problemen vergeleken met vrouwen.

  De vraag is bij wie het probleem ligt.

  Ik heb zeker begrip voor de vrouw, heb iets gelijksoort meegemaakt, maar het probleem hoeft niet altijd bij de ander te liggen. Misschien zit hij zelf ergens mee, is hij ergens heel onzeker over waardoor hij niet meer intiem met haar wilt/durft te zijn.

  Ik adviseer haar daarover met hem in gesprek te gaan, want de enige die weet waarom hij zich zo gedraagt is hij.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  dat een jongen/man z'n eigen regelmatig aftrekt in een relatie is normaal ,behalve als het in een relatie spanningen op gaat leveren moet er erover gepraat worden.

  Reageer
  #10

  Heeft er ook iemand een verklaring voor waarom een man Dan wegloopt terwijl je met hem aan het spelen bent en zich vervolgens af gaat trekken op de wc ook ik voel me heel onzeker een man die zich aftrekt vind ik meer Dan normaal zelfs wel geil om te zien maar dit gaat me Dan iets te ver

  Reageer
  #11

  Uw man zit waarschijnlijk wel met fantasieën die hij niet kan of durft uiten. En gaat waarschijnlijk dan masturberen tot het weer "over" is. Als hij geremd is zal hij er zeer moeilijk kunnen over praten. Maar misschien er naar streven dat hij zich aftrekt in jouw aanwezigheid. Zeggen dat je dit geil vindt en dat je er totaal geen problemen mee hebt als hij het maar doet samen met jou. Stimuleer hem bv door hem zich te laten aftrekken op je lichaam, op je borsten bv. Ik heb mij als man altijd gemasturbeerd tijdens een relatie, vroeger stiekem maar een vriendin vroeg me eens het in haar aanwezigheid te doen. Ik vond het zeer verrassend dat zij daar op kickte. Het feit dat ik het nog steeds af en toe doe heeft hoegenaamd geen slechte uitwerking gehad op onze relatie, wel integendeel. Ik vind het nu zelfs heerlijk om doen als mijn partner toekijkt.

  Reageer
  #12

  Je vriend durft zijn fantasie niet vertellen. Als hij met jou sex heeft kan hij die tot nu toe niet beleven. Geef je vriend het gevoel dat hij op sexueel vlak alles aan je kwijt kan. Al zou hij de fantasie hebben om in vrouwenlingerie door jou met een strapon anaal te willen worden genomen terwijl 33 anderen hem onderplassen ? dat je niet zou boos worden maar erover praat hoever jij wil gaan en doen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hij moet jou alles kunnen vertellen. Dan zit jullie relatie super. Geloof me maar!

  Reageer
Reageer op: Vriend trekt zich vaak af
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief