Pil langdurig gebruik

 • #1

  Hallo!

  Dit is de eerste keer in maanden dat ik ziek ben geweest (verkouden, 2x na mekaar). Buiten dafalgan innemen en een dikke snotneus heb ik niet gehad, soms wat last van ontlasting, maar dat zag er oké uit (geen diarree dus). Slapen was wat moeilijker, maar die heb ik ondertsusen ingehaald. Overgeven is ook ze-ker niet gebeurd.

  Deze maand heb ik het maar 2x met mijn vriend gedaan (was op stage waardoor ik hem niet vaak zag), zonder condoom omdat wij elkaars eersten zijn en geen soa's hebben.

  Ik nam mijn laatste pil deze zaterdag in en zit nu in mijn stopweek dus. Ik ben toch nog steeds veilig? Ook had ik vandaag gemeenschap met mijn vriend, AKA geen pil ingenomen vandaag (beschermd?)

  Dankuwel alvast voor de antwoorden!

  Zelf ben ik 19, te jong om mama te zijn, zeker omdat ik het altijd op het goede uur inneem (maar een vriendin van mij zei dat het risky kon zijn als je je ziek voelde en pil innam).

  Reactie
  #2

  Ook in de stopweek ben je gewoon beschermd, als je de pil goed hebt gebruikt

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Pil langdurig gebruik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief