veel pijn aan clitoris

 • #1

  Ik heb een zeer pijnlijke, opgezwollen clitoris. Dit heb ik sinds een paar dagen, maar vandaag het ergst. Hij is ook opgezwollen en wat roder dan normaal...

  Ik ben gisteren naar de huisarts geweest, maar er was niks aan de hand en het is waarschijnlijk geïrriteerd.

  Maar vandaag doet het zo'n pijn, bij alles doet mijn clitoris zeer. Zitten/staan/lopen.

  Iemand dit ook gehad of tips/ideeën??

  Reactie
  #2

  Heb laatste dagen ook wel vaak is wat pijnlijke clitoris,ik vraag me wel af ook of het kan zijn van te veel te masturberen?
  Masturbeer laatste dagen wel veel en altijd wel clitoraal,mijn clitoris is ook wel meer rood van kleur heb ik al wel gezien...
  Wie van meisjes,vrouwen heeft ook dat probleempje wel?

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  hebben jullie een grote klit of zo ?
  dat jullie er zo pijn aan hebben want als die klein is hangt die niet buiten je schaam lippen en heb je ook geen niet zo last van of pijn ik nooit heb daar nooit last van

  Reactie
  #4

  ik had drie dagen last van een opgezwollen en pijnlijke clitoris, blijkt dat er een groot abces onder zit...

  Reactie
  #5

  Heb ook wel vaak een pijnlijke en meer een geèriteerde clitoris,heb zelf maar een vrij klein voorhuidje dat je clitoris moet afschermen vandaar dat mijn clitoris vaak bloot is en tussen mijn schaamlippen uitkomt..Heb ook vaak een eriterend gevoel aan clitoris van vrijving van mijn slipje er tegenaan en vaak ook een gezwollen clitoris en rood van kleur wel.
  Kan het zijn dat het van te vaak te masturberen is dat mijn clitoris te gevoelig word en dan eriteert?Masturbeer wel vaak vandaar mischiens?
  Iemand raad voor mij?
  Grtjes....

  Reactie
  #6

  Een gevoelige of pijnlijke clitoris komt vaker voor, en is niets om je voor te schamen.
  Meestal is een schimmelinfectie de oorzaak, maar het kan ook "zomaar" zijn en dan gaat het altijd binnen een paar dagen over.
  Heb je last van deze klachten, kijk het dan even een paar dagen aan, en ga dan naar de huisarts voor een behandeling van de schimmelinfectie.

  Reactie
  #7

  Ik heb er nu ook last van, geen idee waarom. Zie ook dat het rood en geirriteerd is.
  Ik ben kort hiervoor ongesteld geweest, heb toen een paar dagen geen sex of iets gehad. daarna 1 keer sex maar was rustig. Niet hard of pijnlijk op dat moment. kan me haast ook niet voorstellen dat het daar van komt. Iemand nog tips?
  Zie mezelf nu nog niet echt naar de huisarts te gaan.

  Reactie
  #8

  Houd het even in de gaten. Een schimmelinfectie is in de regel gemakkelijk te verhelpen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Om schimmelinfecties te voorkomen of het herstel te bespoedigen, kunt u een aantal dingen proberen. Probeer de natuurlijke toestand van het vaginale slijmvlies zo weinig mogelijk te verstoren. U moet zich niet vaker of grondiger wassen; zeep kan het vaginale slijmvlies irriteren. Het is beter om de schaamstreek onder de douche alleen met lauw water af te spoelen. De binnenkant van de vagina reinigt zichzelf.
  Vrijen terwijl de vagina nog droog is, kan het slijmvlies irriteren. Zorg er bij de geslachtsgemeenschap voor dat u de tijd neemt om opgewonden te raken en gebruik zo nodig een glijmiddel.
  Een schimmelinfectie gaat meestal vanzelf over. Als de afscheiding of branderigheid erg hinderlijk zijn, dan is behandeling mogelijk met een vaginale tablet (clotrimazol) of een vaginale capsule (miconazol). Bij jeuk aan de schaamlippen kunt u daarnaast uitwendig een schimmeldodende crème aanbrengen. U kunt de tabletten of crème ook tijdens de zwangerschap gebruiken. Het duurt enkele dagen voordat de klachten overgaan. Soms is het nodig de medicijnen iets langer te geven.

  Volledige tekst: NHG Candida
  http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU2b.htm

  Reactie
  #10

  Heb ook wel is vaak last van een pijnlijke clitoris,ben 19 .Meestal treed de pijn op als ik paar dagen 4é 5 dagen na elkaar masturbeer wel.De pijn komt vaak nadat ik ben klaargekomen en de voorhuid terug over mijn clitoris is.Ook is mijn clitoris dan vaak gezwollen en rood van kleur wel .Wat zal de oorzaak zijn van mijn probleempje ? grtjes...

  Reactie
  #11

  Ik kan mij goed voorstellen dat de gevoelige clitoris na overstimulatie pijnlijk geïrriteerd raakt. Blijkbaar is de oorzaak jouw veelvuldige masturberen.

  Reactie
  #12

  ik heb een verschrikkelijke pijn aan mijn clitoris, ik heb geen sex meer gehad lange tijd. dus hier ligt het namelijk niet aan.
  als ik zelf eens voel er aan, dan is het precies dat er onder de clitoris een harde ondergrond is, deze doet verschrikkelijk pijn, als ik loop of ga zitten
  weet iemand wa dat is

  Reactie
  #13

  Raadpleeg een huisarts!!! Ik weet niet wat het is, maar als het zo'n pijn doet, moet je daar wat aan doen.

  Reactie
  #14

  De clitoris is wel het meest gevoelige plaatsje bij elk meisje wel,laat staan dat je er pijn aan hebt dan.Zeker mee naar je huisarts gaan en naar je clitoris laten kijken of er iets niet normaal is.Heb zelf ook een 2 tal weken een wat pijnlijke en eriterende clitoris gehad,dacht van te vaak clitoraal te masturberen en de pijn daar uit volgde,maar na paar dagen niet te masturberen bleef de pijn noch wel.
  Ben er dan toch mee naar mijn huisartse gegaan voor onderzoekje van mijn clitoris te laten doen...

  Grtjes.....

  Reactie
  #15

  Heb nu ook laatste dagen wel pijn aan mijn clitoris.Als ik naar mijn clitoris kijk is hij ook meer opgezwollen,groter en rood van kleur wel.De pijn vermindert wel als ik mijn voorhuidje dat mijn clitoris bedekt er helemaal af doe wel.Heb trouwens geen vriendje waar ik sex mee heb.Wel voordien vaak gemasturbeert(wel clitoraal).
  Kan het zijn dat het van te vaak clitoraal te masturberen is en dat je clitoris dan te gevoelig word en pijnlijk is en daar de pijn van komt?
  graag wat hulp wel voor ik ermede naar de huisartse toega,is wel niet het ideale plaatse vind ik om aan je huisartse te laten zien zo...

  Reactie
Reageer op: veel pijn aan clitoris
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief