Iets raars

  • #1

    Hallo, ik ben damian een 16 jarige jongen en heb de laatste tijd met iets raars te maken.

    Ik zou het even in diepte uitleggen: ik heb mij zelf nooit echt ergens thuis gevoeld, ik heb weinig aandacht van mijn ouders gehad omdat die moeten zorgen voor mijn gehandicapte zus, dit is een 24/7 situatie en weet dat onlangs ze mij minder aandacht geven ze toch van mij houden.

    Het rare gedeelte waar ik niet zo lang geleden mee te maken heb (een maand of 4 geleden) is een of ander raar gevoel in mijn buik als ik iets doe wat met draken te maken heeft, het klinkt waarschijnlijk heel raar maar ik weet niet wat het is. Dit heeft niet alleen daar mee te maken, ook als ik aan het tekenen ben of aan het gamen, dit gevoel komt elke keer terug.

    Ik zou graag willen weten wat dit nou eigenlijk is en of ik niet de enige ben die met zo'n soort situatie te maken heeft.

    Met vriendelijke groet, Damian

    Reageer
    #2

    Hallo Damian,

    Zou je dat gevoel in je buik kunnen uitleggen?

    Reageer
    #3

    Tandor, het is een soort van prikkelend gevoel, misschien zelfs leegte. Ik kan niet bepaald zeggen dat het fijn of niet fijn is, vaak niet in ieder geval.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat dit toch iets te maken heeft met de thuissituatie.Ik zou je eigenlijk willen aanraden om hier eens met huisarts over te praten. Hij zou je kunnen doorverwijzen naar een psycholoog..

    Reageer
    #5

    Tandor, Oke zou ik doen! misschien dat hij hier inderdaad iets mee kan. het is niet zo lang geleden dat het gebeurde dus misschien kan het ook om een gebeurtenis toen zijn. Alsnog dankjewel!

    Met vriendelijke groet,
    Damian

    Reageer
    #6

    Een eerdere gebeurtenis zou dat ook kunnen veroorzaken.
    Bespreek het met je huisarts. Succes.!

    Reageer
Reageer op: Iets raars


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief