Vreemd/raar gevoel

 • #1

  Ik heb sinds een paar dagen een vreemd/onecht gevoel of de wereld om me heen. Alles lijkt anders en raar. Ook als ik bijvoorbeeld naar mijn moeder kijk lijkt het alsof ze er niet is of niet mijn moeder is. Ik heb wel veel stress en een angststoornis. Wat kan dit vreemde en enge gevoel zijn en hoe kom ik er van af?

  Reageer
  #2

  Dat zal toch ook een gevolg van de angststoornis zijn

  Reageer
  #3

  Ik heb er nu na paar dagen nogsteeds last van. En voel me nu ook lusteloos en ben bang voor depressie maar ik weet niet zeker of ik dat heb of me alleen er zovaak aan denk dat ik het mezelf aanpraat want ik heb ook een angsstoornis en veel dwanggedachten. Heb nu het gevoel dat ik constant verdrietig en machteloos voel en ik weet niet waarover. En ook somber/nuteloos wat kan dit zijn?

  Reageer
  #4

  Ik denk dat het toch vooral je angststoornis is. Ben je hiervoor onder behandeling van een psycholoog?

  Reageer
  #5

  Ja ik zit bij een psycholoog voor mijn angststoornis. Maar ik heb sinds een paar dagen opeens last van somberheid en een raar gevoel. En veel gedachtes over de dood. En bang dat ik een zware depressie krijg of er niet meer uit kom. Maar misschien is het meer een angst voor de klachten die ervoor zorgen dat het erger word. Maar mijn hoofd stopt niet met continu denken over mijn gevoelens.

  Reageer
  #6

  Ik ben bang dat ik dingen minder leuk vind dan vroeger. En heb een soort heimwee gevoel naar hoe ik me vroeger voelde. Het voelt alsof ik alle controle kwijtraak

  Reageer
  #7

  Het is in ieder geval iets om met je psycholoog te bespreken...

  Reageer
  #8

  Je geeft het eigenlijk al aan:
  Ik ben bang dat ik dingen minder leuk vind dan vroeger. Een angst dus...

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Vreemd/raar gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief