angst

  • #1

    Hey,

    Al heel lang heb ik last van bepaalde angsten. In periodes dat wel.

    Ik heb ADHD en toen ik 10 was weet ik nog dat ik hoorde dat de wereld zou vergaan. Ik weet nog dat ik dacht “ als de wereld vergaat, waar zijn wij dan?” Ik werd hier heel bang voor, ging allemaal dingen op internet opzoeken en was er van overtuigd dat het ding gebeuren. Veel gesprekken gehad met mensen, maar niks hielp. Omdat, het eerst nog twee jaar duurde kon ik het als kind gedeeltelijk opzij zetten, maar toen 2012 aanbrak was ik er met de jaarwisseling alweer mee bezig, op school ging het slecht, ik was alleen maar aan het huilen en was voorbereid om dood te gaan.

    Toen is er natuurlijk niks gebeurd, maar sinds die dag heb ik last van paniek rondom de dood, dwanggedachtes gehad om controle over de dood te houden en angst voor ziektes. Ik denk de hele tijd maar kan het zon impact hebben gehad dat dit allemaal is ontstaan? Kan dit een traumatische ervaring zijn?

    Ik hoor graag jullie bevindingen

    Liefs,
    Dianne

    Reageer
    #2

    Het is zeker mogelijk. Je zou met dit probleem naar een psycholoog moeten gaan

    Reageer
Reageer op: angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief