Wat moet ik doen?

 • #1

  Ik heb al maanden last van dwanggedachtes!
  Het ging over het vermoorden van mn vriend.
  Dat is nu afgelopen, maar nu heb ik andere dwanggedachtes, en dat is ontstaan nadat mn vriend steeds echt op een vervelende manier duidelijk maakte dat ie bang was dat ik vreemd zou gaan op mn werk later omdat ik de opleiding secretaresse doe, ik loop stage in zwolle, en ik heb dan ook dwanggedachtes, als ik met mn baas praat, dan heb ik dwanggedachtes over domme dingen en dat moet ik steeds weer zeggen op de goeie manier doe ik dat niet dan breekt het zweet me uit omdat ik weet dat het niet zo is en dan voel ik me schuldig, en nu dacht ik bij mezelf vorige week ik zal mn vriend ervan overtuigen dat ik nooit vreemd zou gaan, of zou willen gaan, in gedachtes moest ik mezelf daarvan overtuigen, maar nu ben ik daar zo in door gedraaid dat ik helemaal gek geworden ben, daardoor op het laatst ben ik gewoon domme dingen gaan denken die nergens op sloegen en ook niet waar waren, en de laatste dagen bedenk ik dingen en beschuldig ik mezelf van dingen die helemaal niet waar zijn, en als ik het denk dan weet ik dat het niet waar is, maar een paar seconden later denk ik dan zie je nu is dat dus zo je bent slecht, ik mag van mezelf ook niet zonder dat mezelf slecht maken ik weet het echt niet meer ik kan alleen nog maar negatief denken, en ik heb geen kracht meer om positief te denken dat negatief denken is zo dwangmatig en ik beschuldig mezelf steeds meer door te zeggen zie je dat is nu dus zo nu ben je slecht en zo gaat het maar door, en ik heb al hulp maar dat helpt niet dus ik wou vragen weet iemand raad voor mij want ik voel me zo slecht en ik kan niet denken ja je zegt wel dat dat zo is maar je weet zelf wel dat het niet zo is daarvoor is het te vaak gebeurd ik heb er de kracht ook niet meer voor!

  Reageer
  #2

  Afspraak maken met een Klassiek Homeophaat!
  Veel sterkte en succes! Brenda

  Reageer
  #3

  Een klassiek homeopaat?
  Wat houdt dat in en waar vindt ik die?
  Groetjes

  Reageer
  #4

  tik op Google: Homeophaat en dan kun je er van alles over lezen.
  Zo kun je er ook eentje vinden. de beroepsvereniging heet NVKH en zit in Alphen a/d Rijn, zij kunnen je helpen aan een goede hoemeophaat in jouw omgeving.
  Succes. Brenda

  Reageer
  #5

  Hallo,

  Een heel herkenbaar verhaal wat ik hier lees. Weliswaar is de invalshoek bij mij wat anders, maar het gaat ook bij mij fout op het psychische vlak.

  Ik heb een naar incident meegemaakt, ben namelijk door een vreemd iemand geprikt, waarschijnlijk met een naald. Ik ben daar hevig van geschrokken en denk de hele tijd dat ik allerlei rare ziektes heb opgelopen. Ik weet dat de kans hierop heel klein is, maar de angst begint zich langzamerhand om te zetten in een stoornis.

  Bij mij spelen er momenteel ook waanideen af in mijn hoofd. Ik moet mijzelf overtuigen dat het niet zo is en heb het daar heel lastig mee. Bij mij breekt het zweet ook geregeld uit en dat is heel vervelend.

  Ik heb eerlijk gezegd geen oplossing, wellicht dat een psycholoog hierbij kan helpen.

  Reageer
  #6

  Je vriend blijft het in je hoofd stoppen zodat je jezelf gaat verdedigen en dat moet je niet laten doen. Hij neemt, jou denken op deze manier over. Hij wil dat je dat denkt en dat is niet zo netjes vind ik. Probeer zijn kant na te gaan en te zien dat je je door hem niet op je kop moet laten zitten en dat je zelf wel weet wat je wel en niet doet. Laat hem kletsen en zeg dat je er niet van gediend bent en als hij je niet vertouwt dan moet hij maar gaan. Of stilhouden en vertrouwen of: daar is het gat van de deur! Lukt het niet met een hardere methode dan zou ik hulp vragen aan een arts of zo of een familielid.

  Reageer
Reageer op: Wat moet ik doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief