is er iemand die mij advies zou kunnen geven/mij kan geruststellen

  • #1

    sinds een paar maanden heb ik last van allerlei klachten waarbij ik voor sommige klachten bij de dokter ben geweest die alleen naar de symptomen heeft gekeken en het niet verder heeft laten onderzoeken waardoor ik me toch ongerust voel. Al helemaal omdat ik het idee heb dat het heel goed mogelijk is dat het in verband staat.
    Mijn klachten begonnen in maart dat ik ongeveer 5x heb gehad Dat mijn rechter been kort "uitviel"(ik zakte bij het staan er door heen, ik kon alleen mijn been buigen en niet strekken waarbij ik me geen gevoel had).
    Ik merk dat sinds dien mijn ledenmaten snel trillen bijvoorbeeld bij het bukken en heb ik steeds sneller en vaker dat ik duizelig ben als ik opsta waarbij ik het gevoel heb flauw te vallen (dit is nooit gebeurt) ik hoor dan ook een piepend/suizent geluid samen met een doof gehoor. Dit wordt steeds erger waarbij ik 1x heb gehad Dat ik tijdens de duizeligheid flitsen zag in mijn zicht en ik heb daarna 1x gehad dat mijn lichaam tijdens de duizeligheid allemaal grote bewegingen maakt waar ik geen controlle over had en toen de bewegingen ophielden kon ik amper een beker drinken vasthouden met 2 handen.
    In de tussentijd heb ik ook zonder dat ik weet waar het door komt allemaal blauwe plekken gekregen wat alleen maar op mijn bovenbenen was aan de "voor/boven kant"
    Daarnaast heb ik volgens mijn huisarts een geïrriteerde elleboog zenuw.
    En als dit nog niet voldoende was heb ik van de week 2x in korte tijd last gekregen van netelroos.

    Al deze klachten maken dat ik best ongerust ben omdat ik het idee heb dat het met elkaar in verband staat.
    De huisarts zegt constant dat mijn klachten niet iets zijn om me zorgen over te maken maar hij weet dus niet van alle klachten en ik weet niet zeker of hij er rekening mee houd/in het vizier heeft dat dit mogelijk met elkaar te maken kan hebben.

    Zelf denk ik aan een paar mogelijke oorzaken.
    Of het komt door dat ik ben geswitcht van anti-psychotiqum waarbij ik in de tussen tijd verschillende dosis heb geslikt,
    Of ik heb voedings tekorte door ondervoeding of het komt door middelen gebruik.

    Denken jullie dat ik misschien in de goede richting denk of denken jullie aan iets anders?
    En zouden jullie hiermee opnieuw een afspraak maken met de huisarts en alles vanaf het begin op tafel te leggen?

    Reageer
    #2

    Je geeft zelf al aan de huisarts niet alle klachten kent... En dat lijkt me toch op zijn zachts gezegd onhandig.. Dus ja ga terug naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: is er iemand die mij advies zou kunnen geven/mij kan geruststellen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief