Ben ik anorexia aan het ontwikkelen?

  • #1

    Ik ben 21 jaar en voel mij al een tijd doodongelukkig. Ik heb veel problemen thuis (financiële problemen, ruzies/slechte band met ouders), ouders zijn gescheiden en ik ben mantelzorger van een verstandelijk gehandicapt zusje. Vroeger heb ik ook al het een en ander te verduren gehad. Ik ben vroeger veel gepest op school, met name met mijn uiterlijk en kleding. Ik zit op dit moment ook niet meer op school, omdat ik gestopt ben met mijn opleiding. Ik haalde slechte cijfers en kon mij er niet meer toe zetten om door te gaan. Ik heb op dit moment geen sociale contacten en heb dit de afgelopen 7/8 jaar ook niet echt gehad. Ik ben nu ongeveer een half jaar depressief (heb ook regelmatig aan suïcide gedacht) en ben veel afgevallen. Ik woog een paar maanden geleden 62 kilo bij 1.78 meter, nu weeg ik nog maar 55 kilo. 7 kilo afgevallen dus. Ik maak mij veel zorgen want ik heb totaal geen eetlust. Ik eet misschien 2 beschuitjes per dag en 1 rijstwafel s'middags. Mijn avondeten gaat met heel veel moeite naar binnen en ik ben ook vaak heel misselijk daarna. Mijn gewicht gaat nu met de dag achteruit, soms gaat er wel een halve kilo per dag af. Heeft iemand advies?

    Reageer
    #2

    Ja, zoek hulp. Praat met je huisarts. Hij kan je verder helpen. Dit is niet goed, meisje. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Reageer
Reageer op: Ben ik anorexia aan het ontwikkelen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief